Tessie-san

Palla äpplen och bonusmorfar på besök

I torsdags vinkade vi hejdå till förskolan för en långhelg tillsammans. Kelly är ju ledig på fredagar och sen är det stängt på förskolan måndag och tisdag nästa vecka för planeringsdagar, så vi fick en lite längre helg än vanligt.

Vi hade bokat in besök med barnens Bonusmorfar Benke som skulle komma över och få träffa Belle för första gången. Han har varit uppe i Norrland och jagat de senaste veckorna, så de har inge hunnit träffats tidigare.

Kelly var på bushumör när vi hämtade henne och hade helt andra planer än att få hem för att vänta in Benke. Hon sprang åt helt andra hållet och tillslut fick pappa bära henne istället, vilket hon var väldigt nöjd med. Sen busade de vidare och pallade lite äpplen som vi alla smakade på, och de var riktigt goda – inte sådär sura som de ofta är.

 

 

Bonusmorfar hade med sig presenter till båda våra tjejer! Belle fick en söt ljusblå skallra och storasyster Kelly fick ett ritblock med Babblarna och nya kritor. Hon satte igång att måla på en gång!

Vi fikade lite och Kelly hoppade upp i hans famn. Hon hade nog saknat honom efter den här tiden som gått sedan de sågs sist.

 

💕

 

Nu ska jag fortsätta med tvätten och sen se om vi kommer någon vart med rensningen av hallgarderoberna. Behöver rensa bland alla jackor och skor och sälja av och skänka bort de vi inte längre använder, som bara tar en massa plats.

Fixarsöndag – here we come!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats