Tessie-san

Packat och klart

Imorgon åker vi upp till Umeå, hela familjen. Det är nämligen så att Noah – Kellys lillkusin ska döpas den här helgen och jag har fått den stora äran att bli gudmor! ♡ Han kommer ovanligt nog ha tre gudmödrar – två nära vänner till hans mamma och så jag, som är kusin med hans pappa. Känner mig hursomhelst väldigt hedrad och tacksam att de valde mig.

Sist vi var i Umeå så flög vi ju dit, väldigt smidigt med ett flyg på 50 minuter och så var vi framme. Nu blir det dock lite annorlunda, jag får ju inte flyga såhär sent i graviditeten så vi ska bila upp. En resa som tar 7-9 timmar beroende på hur många stopp vi gör. Wish us luck 😉

Packade en stor resväska för hela familjen och så packade vi även BB-väskan som vi ska ta med oss. Nu är det ju bara ett par få veckor kvar innan bf (beräknad förlossning) och skulle det vara så att det drar igång när vi är på väg upp, är där, eller på vägen hem – så är vi redo. Det finns ju trots allt sjukhus med förlossningssalar över hela landet – även om vi verkligen håller tummarna för att vi hinner komma hem till oss innan det är dags.

Packade iallafall outfits till Kelly, plus extrakläder, tjocktröjor och kläder till dopet. Skönt att få en överblick av allt innan det packas ner, så jag ser att jag inte glömt något. Gör ni också så? Jag är dock inte lika noggrann när det gäller mina egna kläder av någon anledning, inte lika kul kanske? 🙂

 

 

Hoppas ni har en fortsatt härlig vecka, vi hörs mer när vi landat i Björkarnas stad ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats