Tessie-san

På Facebooks huvudkontor

Godkväll i stugorna, hur har ni det?

Här har vi äntligen släckt ner efter en lång dag. Det har varit en rolig dag, men jag sov dåligt inatt så jag har varit ganska trött i kroppen idag. Då är det lite extra skönt när båda tjejerna har somnat gott på kvällen, allt är städat och fixat inför imorgon och man bara kan slänga upp fötterna på soffan. Deeen känslan.

Idag hade Belle och jag bokat lunchdate med hennes gudmor Jessan. Hon jobbar tufft nog på Facebook och hon bjöd in oss dit så vi fick se hur stället såg ut, häftigt!

Efter att vi hade vinkat av Kelly på föris åkte vi in till stan, min lilla böna och jag.
Det är alltid spännande att åka pendeltåg till en början, men sen brukar hon somna 😉

 

Belle tjatade om att vi skulle ta en bild vid Instagram-väggen så fort vi kom fram, så tillslut gick vi väl med på det då 😉

*Like* 😭❤️

 

De har en stor vägg där man får skriva vad man känner för.
Vi satte våra Marks*, både Belle och jag ♡

 

Jättekul att det ser ut som att Belle var där i 7 månader… (och inte att hon var 7 månader när hon var där)

 

Vi gick ner till NK saluhall för att äta lunch sen. Jag beställde in en sallad med varmrökt lax och jag höll på att trilla av stolen så gott det var? Jag vill äta det varje dag f.r.o.m nu? Värt varenda krona!

 

Bellekorven var nöjd hon med. Hon äter en hel barnmatsburk numera och jag är helt i chock. Det hände ALDRIG med Kelly när hon var lika liten, hon åt – som allra mest – en halv burk (och det var en bra dag).
Alla barn är ju olika och har olika hunger och viljor, så är det verkligen. Jag är bara så otroligt glad och lättad att maten inte verkar vara något som helst problem för den här damen ♡
Det kan vara ett så stort orosmoment och jag är glad att vi slipper det x 2 iallafall.

 

Efter lunchen tackade vi för idag och Jessan gick tillbaka till jobbet. Belle och jag fortsatte och tog en liten runda på NK.
Tog en spegelselfie upp till NK leksaker. Tjusig med två och en halv ögonfrans på varje öga va? Ja, så går det när man blir tvungen att skjuta på franstiden pga ryggskott. 

 

Jag var ute efter två påskägg till tjejerna, det är tydligen svårt att hitta dem i den storleken jag vill ha. Hittade dock rätt storlek på NK leksaker, men de ville ha 179:-/styck för dem och då skrattade jag till nervöst och la tillbaka dem i korgen igen. Någon måtta får det väl ändå vara?

 

Stannade till på Livly och köpte två hårband med rosett som Belle ska få i sitt påskägg iallafall (om jag nu hittar några).
Hon har ju ganska stort huvud♡ och de allra flesta hårbanden (som vi har iallafall) är alldeles för små för henne, så hon kan bara ha dem en kort stund innan hon får röda märken. Livlys var p e r f e k t a  i storleken, så jag blev jätteglad!

Ett vitt och ett rosa ska hon få.

 

Nä, snart blir det march pannkaka i säng för mig också. Tänk om man någonsin skulle komma ikapp med sömn i den där eviga sömnbristen? 

Vi avslutar med tre glada Instagram-selfies på min Bellibusboll och jag. Vilken toppendag vi haft tillsammans! ♡♡♡
Tack Gudmor Jessan för att vi fick komma!

 

* Marks – som i Mark Zuckerberg…? För långsökt?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats