Tessie-san

”Oj, mamma ledsen?”

Hej kompisar, hur mår ni? ♡

Här är det riktigt riktigt förkylt. Jag trodde att jag hade klarat mig när jag proppade mig med Echinagard så fort jag kände av i halsen för ett par dagar sen, men tillslut slog förkylningen igenom ändå.
Igår försvann min röst helt och det känns tjockt i både hals och huvud. JP började känna av det igår han med, men tjejerna verkar ha klarat sig – tur det iallafall.

Det är dock ganska kämpigt med två pigga barn när man inte mår så bra själv. Det spelar liksom ingen roll om jag är sjuk, för magar ska fortfarande bli mätta, kläder måste tvättas, hängas, vikas, Kelly ska iväg till förskolan, Belle vill leka… ja ni fattar.
Jag känner mest av det när jag väl sätter mig ner och pustar ut, när jag är igång så hinner jag inte känna efter, så jag håller igång såattsäga…

Kelly tittade på mig imorse och sa ”oj mamma ledsen?” Jag förstod inte vad hon menade? Då pekade hon med sitt finger på ringarna under mina ögon och sa ”mamma ont”. Hahaha, om ens 2-åring påpekar de blålila ringarna under ögonen så vet man att man ser bra trött ut 😉 Fick ju noll procent sömn inatt pga Belle aka Röjar-Ralf fortsätter sin röjarfest hela nätterna plus att jag inte kunnat andas för täppt näsa och inte heller kunnat andas med munnen då halsen värkt. Ja, det är inte lätt 😉

 

Tur att Röjar-Ralf är så gullig på dagen att man glömmer allt på en gång så fort hon ler mot en ♡ Mammas lilla Bolliver!

 

 

Nu ska vi iväg och hämta den andra gofisen från förskolan.

Ha en fin dag! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Aphrodite

    Förstår dig till hundra!
    Har samma situation här, men ser långt ifrån lika fräsch ut som du gör ❤️

stats