Tessie-san

Nyklippt

Nu var det dags. Nu skulle Harley äntligen få en ny sommarfrisyr!

Ni vet ju att vi testat hos frisören ett par gånger nu, men han har totalvägrat. Det har lockats med Babblarna på iPaden, med klubba och snacks, men ingenting fick honom att ändra sig.

Jag har aldrig klippt hår på barn tidigare, så jag har känt att det har varit helt uteslutet. Jag har klippt JP, ibland blir det bra, ibland blir det katastrof – och då går han till frisören som fixar till det igen. Jag har dessutom endast klippt med trimmer, så att klippa med kam och sax har jag ingen som helst erfarenhet av.

Men nu tänkte jag att jag testar iallafall. Blir det helt galet så blir det, då får vi väl raka av allt bara.

Jag passade på när JP var ute och lekte med tjejerna i parken. Preppade med chips i en skål, en fruktstav han gillar och något långt klipp på Youtube han brukar fastna för. Sen plockade jag fram en kam, vattenspray och en sax. Och så körde vi.

Såhär såg det ut från början, min lilla guldlock ♡

 

Och såhär blev det:

Jag ville behålla längden på toppen, så det klippte jag bara litegrand ♡ Det är lite ojämnt här och var, men det får duga.

 

Min stora kille! Wow, så stor han blev helt plötsligt ♡ Älskar ihjäl mig i dig!

 

Jag sparade en av hans lockar och satte fast den i hans ”När jag var liten”-bok. Glömde helt bort det när vi var och klippte tjejerna för ett par veckor sedan… det var ju deras första klippning också, och jag hade gärna velat spara till deras böcker. Jaja, det får bli ”andra locken” i deras 😉

Nu har alla tre barnen nya fräscha sommarfrisyrer. För mig var det ca 5 år sedan jag klippte mig… när jag hade Kelly i magen, hehe. Men det är mindre viktigt. Barnen först ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats