Tessie-san

Ny garderob och rosetthållare

Kommer ni ihåg att jag satt och knopade ihop en egengjord rosetthållare häromveckan? Jag visade er hur resultatet blev av själva hållaren, men inte med alla rosetter på den – det tänkte jag visa er nu!

Vi hittade även garderoben som vi letat efter – äntligen – och efter att ha byggt ihop den, flyttat Kellys kläder från den gamla garderoben till den nya, så satte jag även upp rosetthållaren och det blev så bra. Precis den visionen jag hade!

Det är förövrigt fullt upp med att fixa i hennes (snart hennes och Minis rum), idag har vi hunnit borra ner och upp hyllor och fixat och donat. Allt är inte riktigt klart än, så jag väntar med att visa er hur det ser ut tills dess. Ett par runda hyllor ska upp på ena väggen som är av betong, men det måste vi vänta med – för vi äger ingen slagborr tyvärr. Det är alltid Kellys bonusmorfar Benke som hjälper oss med sådana saker. Ska även få upp två bokhyllor/lister, men har inte bestämt riktigt vart de ska sitta än. Känns iallafall väldigt mysigt att få boa och göra det fint därinne nu såhär dagarna innan vi blir en till ♡

 

Kelly har en hel del rosetter och hårband redan. Tidigare har jag förvarat dem i två små lådor, men den nya lösningen var så mycket bättre! Nu ser man precis vilka färger och storlekar som finns utan att behöva rota runt i någon låda.

 

 

Här har vi den nya garderoben! Vi har alltså flyttat in skötbordet in i vårt rum och placerat garderoben i dess ställe.

 

Såhär blev slutresultatet!

 

Och resten av garderoben. Två fina hängare för alla hennes sommarklänningar och flera stora luftiga hyllor för linnen, t-shirts, byxor, shorts, kjolar och strumpor. Nedersta lådan har plats för alla hennes tjocktröjor.

 

Jag fick först för mig att Kelly och Mini skulle dela på den här garderoben, men det går nog inte riktigt. Man kan säkert trycka in allt och få plats med bådas kläder, men jag gillar att det ändå blev så luftigt, så man lätt hittar det man ska ta.

Mini får istället ta Kellys gamla garderobsdel som är inne i vårt rum, det blir lagom att börja med. Den har ju funkat kanonbra till Kelly hittills, så det ska nog bli bra för Mini också ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats