Tessie-san

Ny dag – ny flyttkartong

Hej fina!

Vi vaknar upp till en ny dag i nya huset. Trots att vi lever i ett hav av flyttkartonger och stök (min ocd-hjärna får spratt), så känns allt så himla bra. Jag längtar tills vi fått upp allt på sina platser och jag kunnat inreda alla rum. Och uteplatsen är så fin och har så himla mycket bättre potential än förra. Här ska jag nog kunna testa mina gröna fingrar 🙌🏼❤️

Just nu har jag tagit en liten paus och sitter i soffan på uteplatsen och ammar med Oliver. Har precis packat upp en låda som tog tusen år, massor med smågrejer som ska ha varsin plats i vårt allt-i-allo-skåp. Bästa känslan att vika ihop ännu en kartong.

Harley är iväg med JP och fortsätter tömma och fixa i gamla huset, och Kelly och Belle är hos grannarna och leker.

Lilla sömntutan innan han vaknade för mat ❤️

 

Jag missade frukosten med resten av familjen imorse då jag satt med Oliver och ammade. Då kom tjejerna in och serverade mig istället 🥺😍

Puss och kram 🥰

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats