Tessie-san

Nu har jag tröttnat

Äeh, men nu har jag tröttnat.

Jag har kämpat med vår sorgliga lilla rabatt på framsidan varje sommar sen vi flyttade in för snart 6 år sedan. Förutsättningarna är dock sämst med en rabatt full med stora rötter under jorden från ett träd som stod där tidigare, med stenplattor utan någon matta under så det gror ogräs snabbare än jag hinner hänga tvätt. Jag vet inte hur många gånger jag satt mig ner och rensat i sommar, men det blir aldrig någon skillnad.

Blommorna jag planterar är fina en vecka, sen ser det bara trist och sorgligt ut.

Är så trött på det.

JP och jag kom överens om att göra något åt saken nästa år. Nu känns det som att sommaren snart är över ändå, så vi kör nästa vår istället. Vi tänkte att vi rensar bort alla blommor i rabatten, tjongar upp alla fula stenplattor – och så lägger vi nya snygga stenplattor (med en rejäl anti-ogräsmatta under) över hela alltihopa, ingen rabatt kvar alltså. Så får jag plantera lite färgglada blommor i stora krukor som vi ställer där istället.

Vad tror ni om det?

 

I ett sista försök till att rensa och fixa fick jag hjälp av barnen ♡

 

Min knasboll och jag. Hon är så kul, hon vill alltid göra grimaser så fort jag tar fram kameran numera. Tänk att hon fyller 3 år den här månaden! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats