Tessie-san

“När jag var liten”

Nu har jag äntligen fått hem Harleys “När jag var liten”-bok!

Båda tjejerna har fått en likadan och jag älskar hur den är utformad med både plats för text, bilder och vykort.
Jag fick den första boken när jag väntade Kelly och började genast fylla den med bilder och text så fort hon kom. Det är både sidor till för bildkollage, småfickor där man kan stoppa i födelsedagskort, första tappade tänder, hårslinga osv. Även sidor där man fyller i vikt och längd och vaccinationer från de första besöken på BVC och sidor där man kan skriva minnen och speciella händelser som hänt under det första året.

En jättemysig bok och jag är så glad att jag tagit mig tid till att fylla i dem lite då och då. Tror det kommer uppskattas enormt mycket när barnen växer upp att de har den här boken. Jag hade en från när jag var liten, och även om inte alla sidorna var ifyllda i min så älskar jag att få läsa om min första tid i livet.

Fick en annan variant av boken när jag väntade Belle och började först fylla i den, men kände att jag inte fick samma feeling med den. Så jag beställde hem en likadan jag haft till Kelly och skrev i den istället.
Nu var det självklart att även Harley skulle få samma bok. Även om vi inte har hunnit framkalla några bilder än så kan jag redan nu börja fylla i lite i boken, både från det att vi plussade på stickan och vad vi kände då, till att fylla i hans längd, vikt och mått. Jag brukar försöka fylla i lite då och då, så man är med i rätt kronologiska ordning. Då blir det inte lika mycket jobb att fylla i.

Har ni fyllt i liknande böcker till era barn? Har ni en om er själva kanske?

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats