Mysig söndagsfika | Tessie-san

Tessie-san

Annons

Mysig söndagsfika

Igår hade vi finbesök över på fika hemma hos oss. Det var Linnéa och hennes mamma Marie som kom på besök. Jag har ju känt Linnéa sedan vi gick i 4:e klass, så hennes mamma har följt med mig under hela min uppväxt. Hon berättade just att hon kom att tänka på när JP och jag precis hade träffats och var hemma hos dem (20 och 21 år gamla) och satt i varandras knä på en och samma stol i deras kök. Helt nykära och puttinuttiga – kunde inte ens sitta på varsin stol. Tänk om vi hade vetat då – att det fortfarande skulle vara vi nu och att vi skulle flytta till hus och bilda familj. Roligt ändå ♡

Vi bjöd på hembakad morotskaka som jag gjorde för första gången och fick högsta betyg av allihopa! Det kan nog ha varit den godaste morotskakan jag någonsin ätit! Jag har verkligen fått till det med bakningen på sistone, har provat att göra mycket nytt som jag aldrig gjort tidigare och har lyckats riktigt bra! Så himla kul! Tänkte t.o.m försöka mig på att göra Kellys 1-årstårta när det är dags för det (november) även om just tårtor inte är min specialitet – men det kan ju bli?

 

Gjorde en hel långpanna med morotskaka och nästan allt gick åt – det tar jag som ett riktigt gott betyg!

IMG_1233

 

Kelly var sitt vanliga charmiga jag och gillade att vara i centrum. När vi började prata för högt om något som inte rörde henne, protesterade hon högljutt 😉 Hon är en riktig liten teaterapa och gillar när det handlar om henne – undrar vem hon har ärvt det ifrån??

IMG_1230IMG_1229

IMG_1228

IMG_1227

 

Hon är ju alltid lite blyg för människor hon inte träffar dagligen, så hon behöver alltid värma upp med att spana in dig på håll en stund innan hon bestämmer sig för om du får komma nära eller inte. Linnéa har hon ju träffat massor gånger innan och hängde gärna med henne en sväng ♡

IMG_1232IMG_1231

 

De stannade i ett par timmar och det var så himla mysigt att ha dem över! Och äntligen fick Kelly träffa Marie IRL!

Om ett par timmar kommer farmor och farfar över. Det var ju en hel vecka sedan de träffade Kelly, så nu fick det vara dags igen. Vi ses ju minst en gång i veckan så de får hänga med sin minifavorit.

Önskar er en fin start på veckan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats