Tessie-san

Mysig söndag

Godkväll kompisar, har ni haft en bra helg? Här har den varit bra, men den tog slut alldeles för snabbt. Idag har vi bara myst på hemmaplan och umgåtts bara familjen. JP var lite trött efter gårdagens middag med grabbarna, så jag ville vara lite extra snäll mot honom och gick iväg med Kelly och handlade lite god brunch åt oss. Kunde inte sluta tänka på den goda avokadomackan som Frida bjöd på igår, så jag köpte hem levainbröd, avokado och lite annat gott och gjorde sedan i ordning det till oss. Kelly fick vanligt bröd som minismörgåsar, lite prickigkorv och tomater. Vi plockade fram hennes gamla matstol som har en tillhörande bordsdel, så kunde vi alla sitta och äta vår lilla brunch framför en film. Riktigt söndagsmode på oss idag.

Var ute på en promenad lite senare så Kelly kunde sova i vagnen och sedan fortsatte hon sova när vi kom hem igen. Hon har sovit lite kortare pass de senaste dagarna, men det har nog berott på hennes förkylning. Vanligtvis brukar hon sova runt 2 timmar på dagen under helgen och runt 1-1½ timme på förskolan, men nu har det bara blivit någon halvtimme-fyrtio minuter. Hon har ju hostat en del och näsan blir täppt när hon ligger still, så det har nog inte varit så lätt.

Hoppas verkligen vi andra klarar oss från förkylningen den här gången, de andra gångerna har det alltid dröjt någon extra dag för oss och lagom till att hon blivit frisk så har någon av oss blivit dålig. Sa jag att det ska bli skönt när våren kommer och vi förhoppningsvis slipper denna kyla, detta mörker och dessa förkylningar?

 

88D8C9C5-0402-4B92-9819-FE8F53248E08EB3871FA-801B-4EAC-9A80-BF90010FBB18

 

Nästa helg väntar massor med roligt, men först har vi en jobbvecka framför oss – hoppla!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats