Tessie-san

Mysig dag med Kellys farmor och farfar

Det var en trött mamma som gick upp imorse. Kelly vaknade till fler gånger än vanligt och jag fick rätt så dåligt med sömn. Var t.ex helt säker på att det var måndag idag (kolla in mina strumpor), men hade ändå full koll på att det var tisdag då Kelly blir 17 veckor just idag… Lite förvirrande. Satt iallafall och vaknade till framför Nyhetsmorgon en stund och sedan startade vi dagen, Kelly och jag. Hon var på riktigt bushumör den här dagen. Hon babblar mer och mer och vi hoppas ju på att snart få höra något som kan vara början till ord. Jag kör med “säg mamma” hela dagarna nu och hoppas såklart att det ska bli hennes första ord. Ska vi slå vad om att det kommer bli “pappa”? Hehe, bara för att jag försöker så mycket?

 

IMG_3912IMG_3921IMG_3925
På förmiddagen kom hennes farmor och farfar över med lunch. Egentligen borde jag ha utnyttjat den tiden till att ta igen lite sömn när jag ändå fick chansen, men istället tog jag tillfället i akt och dammsög bottenvåningen (blir sandigt på två sekunder nu när man rullar in vagnen med vårgruset varje dag) samt skura golven i badrummet medans de gullade med Kelly. Skönt att få det gjort!

På eftermiddagen gick vi ut på promenad tillsammans. Kelly låg i vagnen och lät som en katt som vanligt, det är något nytt hon börjat med de senaste veckorna. Piper och “skriker” sådär tjutigt i falsett, hur gulligt som helst. Vi tog den “långa” promenadvägen förbi båda vattnen och var ute i närmare 2 timmar tror jag. Det var mestadels sol, men rätt som det var började det regna och regnbågen kikade fram. Vilken regnbåge sen, kolla in hur fint!

Här har vi även stolta farmor och farfar med vagnen ♥

 

IMG_3932

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats