Tessie-san

MyBabyBump 3D på underBARA BARN

Då var det äntligen dags för oss att ställa ut på underBARA BARN med vårt nystartade företag MyBabyBump 3D. Som vi har längtat, kämpat, förberett och fixat. Visionerna för hur montern skulle se ut har jag legat och klurat på alla vakna nätter när jag har haft en liten tjej i min famn som väckt mig mitt i natten. Visste direkt att vi skulle ha ballonger, massor med ballonger! Eftersom vi inte ha några produkter till salu på plats (som exempelvis ett klädföretag eller någon som säljer barnböcker) så behövde vi istället fokusera på att ha en inbjudande och fin monter som lockade dit folk så vi fick möjlighet att berätta om vår produkt/tjänst.

Vi skapar alltså gravidskulpturer i 3D. Istället för en vanlig gravidfotografering, där du får ett foto av dig själv som gravid, kan du nu få en helt unik 3D-utskriven skulptur av dig själv som gravid istället! Vi har 4 olika storlekar och flera olika utföranden; du kan välja om du vill ha med ditt ansikte eller utan, om du vill kapa av ryggen så du kan använda din modell som ett bokstöd i bokhyllan och om du vill ha en stående eller liggande modell.

De 4 storlekarna vi har är mest för att du ska få ett hum om hur de kan se ut, möjligheten att måttbeställa din BabyBump finns i alla utföranden – upp till 35 cm (undantag för BabyBump “Porslin” som endast kan göras upp till 12 cm).

Det var ett högt tempo i vår monter nästan hela tiden och vi blev nästan hesa av att få prata så mycket. Vi fick träffa så himla mycket glada människor och fick så otroligt fin respons. Väldigt många intresserade och även eventuella framtida samarbetspartners som visade intresse. Jättekul och vi är så glada!

 

Såhär tjusig blev vår monter när den var färdig och redo att ta emot alla besökarna:

IMG_2455

 

Massor med ljuvliga ballonger och så hade vi med oss fyra olika BabyBumps så att man fick se dem på nära håll. Vi delade även ut 100 stycken fina goodiebags till de första besökarna som följde oss på sociala medier varje dag!

IMG_2454

 

Här har vi två väldigt pirriga och glada ägare av MyBabyBump 3D – minuterna innan mässan öppnade första dagen!

IMG_2453

 

En av våra modeller, denna är en “BabyBump” 12 cm. Ni kan läsa mer om våra modeller, storlekar och priser på mybabybump3d.se

IMG_2388

IMG_2448

 

Ballongvalven gjorde vi (med hjälp av min vän Aphrodite) dagarna innan, men ballonger att dela ut till alla glada barn som passerade var vi tvungna att blåsa nya hela tiden. Vilken tur att vi investerade i en elektrisk ballongpump, annars hade vi inte orkat många minuter… 😉

IMG_2451IMG_2452IMG_2446IMG_2445IMG_2444IMG_2440IMG_2441

 

Vi fick fint stöd av vår allra största supporter också – källan till hela idén ♡

IMG_2449

IMG_2442

 

Vi hade fullt ös i vår monter hela dagarna, det var bara i slutet av dagen vid 16.00 (stängde 17.00) som det började lugna ner sig. Så himla kul när det är full rulle såklart!

IMG_2443IMG_2439

 

Är du inte gravid själv? Du kanske har en vän som går i väntans tider och har en babyshower på gång? Detta är ju verkligen en fin gåva att ge till den blivande mamman, en perfekt present att gå ihop med tjejkompisarna och ge. Vi har även möjlighet att komma till BabyShowern och göra 3D-scanningen på plats! På så vis blir det ju även en lite rolig happening på BabyShowern ♡

Skulle ni ha några frågor eller funderingar så är ni varmt välkomna att maila oss, så svarar vi så snart vi kan: info@mybabybump3d.se

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats