Tessie-san

Middag för två, rum för en

Igår bestämde vi oss för att laga något lite godare till fredagsmiddag. Jag tänkte mig lite tända ljus och en middag vid middagsbordet, men verkligheten blev någon annan. Kelly ville för allt i världen ligga kvar i min famn när det var dags för oss att äta, så då trängde vi ihop oss i soffan och åt vår middag vid lilla soffbordet istället. Det gick ju vägen det med, och mycket lättare för mig att äta med en hand (JP fick skära allt i bitar åt mig, haha) samtidigt som jag hade Kelly i famnen när vi satt där. Det blev mysigt det med, finns det hjärterum…

<3

 

 

Dukade sedan fram lite fredagsmys i form av naturgodis och fortsatte kvällen med film. Gosan hade fått på sig en av sina nya pyjamaser efter kvällsbadet och låg i min famn under resten av kvällen, tills hon somnade där. Älskar verkligen känslan när hon ligger där och snusar mot min hud, helt bekymmersfri och avslappnad – älskade lilltjej! <3

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats