Tessie-san

Mer nytt

Hej på er, hoppas ni mår bra? ♡

Kelly var lite ledsen idag vid lämning. Det brukar gå över snabbt och sen leker hon och har så kul med sina kompisar.

Harley och jag gick och handlade sen, eller han somnade men ja… På vägen hem går vi förbi förskolan igen och då fick Kelly syn på oss och sprang över hela gården fram till staketet och blev ledsen igen. Hon ville inte vara på förskolan idag sa hon och så rann det en tår nedför kinden. Jag vinkade dit en fröken och sa att hon fick följa med hem igen. När jag är hemma med Harley om dagarna så är det klart att tjejerna också får vara hemma med oss om de så hemskt gärna vill. När jag sen börjar jobba finns ju inte den möjligheten, så då är det ju annorlunda.

Jag sa att hon säkert kommer ha mycket roligare på förskolan där de är ute och leker hela dagen, och att Harley och jag inte kommer vara så spännande – men hon ville med hem ändå och då fick hon det ♡

 

Nu har jag precis slängt in dagens första tvätt, tömt diskmaskinen och torkat av i köket och bordet från morgonen. Harleyboy leker med skohuset här på mattan och Kelly kollar på Swedish Family på Youtube, så jag passar på att sätta mig här en liten stund innan jag ska sätta igång med lunchen.

Tänkte visa lite mer höstnytt som Harley fått. Han växer ju som ogräs, det är nästan lite lustigt. Han behövde lite nya bodys och byxor. Många bodys hade blivit så små att man knappt kunde knäppa och byxorna satt åt alldeles för mycket i midjan på min lilla godbit.

Hittade massor med fint på Kappahl. Det här grönblå setet längst till höger ääälskar jag. Han ser ut som en strösslig godis i den. Älskar att ha samma mönster på både body och byxor på honom ♡

 

Hittade mycket fint både från Kappahls vanliga barnmärke och från Newbie. Något jag också älskar på barnkläder är små mönster på knän och rumpa. Så gulligt!

 

Har ni sett min senaste Instastory? Harry är en galenpanna som vanligt 😉

 

Nää. Då var pausen slut. Dags för lunch!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats