Tessie-san

Måndagsmorgon

Då har vi kickat igång den här veckan då.

Kellys första dag tillbaka på förskolan efter 1½ veckas sjukdom och hon var riktigt peppad imorse. Hon sprang in i armarna på en av hennes fröknar och det värmer mitt mammahjärta. Känns alltid skönt att ha så glada lämningar, då är det inte lika svårt att lämna av henne där. Hon hade nog saknat förskolan, så det var roligt för henne att vara tillbaka.

Efter “är du gravid igen”-fadäsen bestämde Belle och jag oss för att strunta i långpromenaden vi först tänkt ta efter lämning. Nog för att det var fint väder ute, men minus 11 grader är inte lika kul, så vi tog istället en liten omväg på vägen hem bara. Det fick räcka för idag.

Jag körde istället två tvättar, diskade gårdagens disk och plockade undan från morgonen och sen har vi busat runt här hemma. Hon fick äta en portion gröt till lunch och det älskade hon! Hittills har hon inte ogillat något vi gett henne i matväg, det är snarare så att vi måste hejda oss själva från att ge henne för mycket, för hon vill bara ha mer och mer ♡
Har även börjat planera lite mer i detalj vad som ska göras, handlas, bakat och fixas inför Belles namngivning som är om ett par veckor. Åh, det ska bli så himla kul att få “ge henne sina namn” tillsammans med alla våra nära och kära. Jag minns tillbaka på Kellys namngivning och blir alldeles varm i hjärtat av all kärlek vi (hon) fick den dagen. Är så glad att det nu är Belles tur!

 

Imorse: Belle hade precis somnat om efter morgonmålet och Kelly speglade sig efter att ha fått sitt hår uppsatt inför föris ♡

 

Mammas sockertopp och godispralin! ♡
Hon är så smile:ig att det inte är klokt. Men mest för mamma, pappa och storasyster. Precis som det ska vara i början ♡

 

Nu ska vi göra oss iordning och gå och hämta Kelly från förskolan.

Hoppas ni fått en fin start på veckan! Kram på er ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats