Tessie-san

Mamma Mia – The Party

Redan innan jul bestämde JP och jag att vi skulle hitta på något lite mer annorlunda som julklapp åt varandra. Nog för att jag älskar paket och julklappar, men nu ligger ändå fokuset på att barnen får öppna julklappar på julafton. Så vi bestämde att vi istället skulle boka biljetter till Mamma Mia – The Party som vår julklapp till varandra. Det är ju en väldigt populär show, så vi hade tur som fick tag i biljetter.

Idag var det då alltså dags. På mammas födelsedag dessutom ♡ Det blev extra speciellt då. ABBA är så mycket mamma för mig, så det kändes fint!

Vi klädde upp oss och blev sådär pirriga i magen som vi alltid blir när det är dags för date. Även om vi firar 12 år tillsammans i år (herregud!), så blir vi lika fnittriga när vi ska ut bara vi två. Det händer inte lika ofta nu för tiden kanske, och det här var allra första gången ut tillsammans sedan vi blev tvåbarnsföräldrar ♡

 

 

Jag älskar ABBA. Alla låtarna, har sett filmerna hur många gånger som helst och såg musikalen i London.
Nu var det ju en helt annan story den här gången (vilket vi inte var beredda på, trodde det var samma som innan), men det var ändå bra. Väldigt showigt, härlig atmosfär, god mat och superbra musik. Själva restaurangen (där även hela showen utspelade sig, mitt bland gästerna), var supermysig och bara den var värd besöket!

 

Supermysigt att få en stund tillsammans bara vi två. Min stora älskling och jag. Vi bestämde att vi måste göra det oftare ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats