Tessie-san

Lördagsmys i kuddborgen

Vilken lördag vi har haft! Kellys farmor ville ta med oss ut på en dag på stan för att kika på en höst- och vintergarderob till Kelly, så vi åkte till Kista galleria och shoppade loss. Fick med oss så mycket fint att det inte är klokt! Ska fota av det imorgon om jag får någon lucka, så gör jag ett eget inlägg om det.

Ville egentligen bara kika in och säga hej! Nu sover Snosan-Ros och vi har tänt ljus och myst till det och ska straxt sätta på Johan Falk. Vi har ju påbörjat ett JF-maraton och är helt inne i allt drama igen. Wow, vad bra de filmerna är! De allra första – Livvakerna och dem är ju under all kritik nu när man ser dem på nytt efter så många år, men de när Joel Kinnaman är med i är ju fruktansvärt bra. Även om vi sett dem flera gånger tidigare så sitter jag med hjärtat i halsgropen och biter på naglarna för att det är så spännande!

 

Efter en lite senare middag idag bullade vi upp med kuddar och filtar nere på mattan och gjorde en lite mysig kuddborg innan det var dags för nattning, det tyckte Kelly var jättekul ♥

IMG_1716

 

Hoppas ni har en fin lördagskväll allihopa, vi hörs mer imorgon!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats