Tessie-san

Linnéa på besök

Igår kom Linnéa över på middag. Hon skulle egentligen komma på kalaset i helgen, men så fick hon förhinder och kunde inte – men hon ville gärna komma och lämna paket till Kelly ändå, så då bokade vi in en middag. Kelly är så glad i henne och de börjar alltid busa på en gång ♡

Öppna paket är ju det roligaste som finns och Kelly blev jätteglad att hon fick öppna ännu fler nu även efter kalaset 😉 (Om hon bara visste att det är julafton om mindre än en måndag… hehe). Hon fick en jättefin snöglob med roliga flamingos i. Den var jättespännande! Den var dock i glas, så det blev inte riktigt en leksak hon får leka runt med själv, så den får agera prydnad i hyllan tills hon blir lite äldre. Kommer passa perfekt på hyllan nere i lekrummet – där står det redan en annan snöglob, så de kommer matcha varandra perfekt!

 

 

 

Bellibollbus ♡

 

Jag hade lagat panerad fisk, delikatesspotatis i ugn och varma och kalla grönsaker. Sen gjorde jag min goda fisksås. Har fått receptet av min morbror, men bytt ut lite så den blev nyttigare 😉 Maten fick två tummar upp!

 

Min gosiga plutt i Linnéas knä. Så mumsiga kinder och lår, jag vill bara äta upp dem ♡♡♡

 

Så mysigt med middagshäng mitt i veckan. Sånt vill jag verkligen ha mer av ♡

 

Nu ska jag smyga ner på nedervåningen och fortsätta med mitt pysselprojekt jag börjat på medans Belle sover. Det kommer förhoppningsvis bli klart i slutet på veckan, då ska jag visa er! Puss så länge ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats