Tessie-san

Kusinmys

Hej kompisar, hur mår ni?
Vi har haft helt fullt upp med lek och bus och äventyr om dagarna, så på kvällen när tjejerna har somnat så har jag inte ens orkat öppna upp datorn.
Vi har dessutom hittat en ny serie på Netflix som är sååå bra, så vi har streckkollat så många avsnitt vi orkat innan våra ögon gått i kors och vi gått och lagt oss.

Men idag är det regnigt tråkväder och förutom en sväng till affären på förmiddagen så har vi bara varit hemma och nu leker tjejerna med sina leksaker så jag får en minut över till att blogga, so here we go.

Häromdagen hade vi bokat in en playdate med kusin Emma och hennes mamma Bianca. Vi åt lunch på söder och så strosade vi runt i ömsom sommarvärme, ömsom sommarregn… helt uppochnervänt väder.

Det är så lustigt hur fort tiden går egentligen. Jag minns det verkligen som igår när Emma föddes och när hon var min lilla plutt som liten bebis. Nu helt plötsligt är hon jättestor, fyller 12 år i slutet på sommaren och ska börja 6:an i höst. Nu leker och tar hon hand om mina två flickor och mitt hjärta värmer när jag ser dem tillsammans.

Jag vet någon däruppe som tittar ner och strösslar kärlek över sina tre barnbarn ♡

 

 

Efter lunchen frågade vi om de ville följa med oss hem och det ville de göra.
Vi lekte lite ute på gården först och Kelly ville cykla. Emma hjälpte henne. När det började regna så sprang vi in och pysslade och satte på en film istället.

 

Kusinmys blev kusinmos! ♡
Blev så full i skratt. Emma låg på golvet i godan ro, när Kelly plötsligt hoppade på henne och attackerade henne med pussar ♡ Sen dröjde det inte många sekunder innan Belle gjorde likadant, fast på Kelly, fast hon missade poängen med att pussas och la sig bara raklång över henne, haha.

 

Så gosiga. Äldst och yngst ♡
Den här bilden påminner så otroligt mycket av en bild tagen på mig (i samma ålder som Belle) tillsammans med min kusin. Jag var också en rund och go bebis, precis som Belle 😉 Ska se om jag kan hitta fotot, så ska jag visa er ♡

 

Jag är så fruktansvärt glad att mina barn får ha sin kusin Emma i sitt liv. Det skulle lika gärna kunnat bli så att de inte sågs alls, eftersom jag inte har någon kontakt med min bror, men jag är så glad att vi löst det på annat sätt, så mina barn får växa upp tillsammans med sin kusin ändå ♡ Livet blir inte alltid som man tänkt sig, men det gäller att göra det bästa av situationen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Det är de klurriga med livet. Ibland blir det inte som man tänkt sig. Men underbart att du lyckats hålla den kontakten kusinen imellan och att den blivit så fin. Det lär kusinen oxå uppskatta som vuxen ❤

stats