Tessie-san

Konstigt paket på posten

Fick ett mail igår om att jag hade ett paket att hämta ut. Kunde först inte komma på vad det kunde vara för något och när jag sökte på uppgifterna om företaget blev jag ännu mer förvirrad. Det var något företag på tyska och jag förstod ingenting. Tänkte att det nog blir spännande att se vad det kan vara för något iallafall. Lite senare på kvällen börjar jag tänka på när Kelly föddes och att jag är så glad att vi tog så mycket bilder – och där trillade polletten ner – det måste ju vara alla 500 bilder jag framkallat och beställde förra veckan som kommit. Haha, ibland går hissen inte hela vägen upp. Tydligen ligger företaget i Tyskland och det var därifrån de skickats.

Så vi tog en tur till centrum för att hämta ut paketet idag, passade på att handla lite inför imorgon när Jessan ska komma på middag. Där märkte jag att Kelly hade somnat i vagnen och för att låta henne göra det en stund till så gick vi ett varv runt i kvarteret. Det hade precis börjat snöa lite lätt, men det var fortfarande inte så kallt ute, så det var ingen fara.

 

Nu får vi se när jag får en stund över och kan sortera alla bilderna i kronologisk ordning innan jag sätter in dem i fotoalbum. Några bilder kommer jag behöva till Kellys “När jag var liten”-bok. Jag har varit riktigt duktig med att fylla i alla framsteg och “första gången som…” Det känns så roligt att få göra den här boken till henne och jag hoppas att hon kommer uppskatta den när hon är vuxen!

 

 

En snöblöt mamma.

 

IMG_4136

 

Över 500 bilder från plusset på stickan, hela vägen genom graviditeten, hennes första stunder i livet och fram tills nu. Snacka om känslostorm när man gick igenom dessa ♥

IMG_4139

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats