Tessie-san

Kasta macka

Då var det kväll i vårt hus.
Tjejerna sover däruppe, Harley här bredvid mig. Tvätten är upphängd, sista disken är körd, vi har släckt ner och tänt ljus. Äntligen är det lugnt och tyst för första gången idag 😉

Vi har precis sett klart HER på Netflix och letar efter en ny serie. Har ni några tips? Casa de papel, är det något att se? Hört mycket bra om den men JP är svårövertalad, han är trött på spansktalade filmer sedan alla säsonger av Locked up.

Hursomhelst. Jag tänkte passa på att avsluta denna “påskledighet” med ett sista inlägg från helgen innan vi sätter på något på Netflix.

På påskafton började vi dagen med en promenad i solen. Vi gick ner till vattnet och tjejerna kastade macka av stenar de hittade på stranden. Harley låg och sov i vagnen hela tiden, har aldrig varit med om en bebis som gillar vagnen/liggdelen så mycket som han gör! Så fort den är i rullning så somnar han. Minns att vi var tvungna att byta till sittdelen mycket tidigare än tänkt med tjejerna, för de avskydde att ligga ner.

Vi gick iallafall uppe på klipporna och sen ner till stranden. Det var väldigt frestande att kliva i med skorna i vattnet, tyckte våra busungar, men vi lyckades dra tillbaka dem alla trehundrasjuttioelva gånger de försökte 😉

Vi smattrar på med ett bildregn:

 

 

Nu hittade vi tydligen någon film med Vince Vaughn. Laters!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats