Tessie-san

Känslorna svämmar över

Alltså mina tre gullgodisar. Det är inte en lugn stund på hela dagen hemma hos oss med tre barn. Det leks, bråkas, busas, skrattas, jagas och älskas. Allt i en rasande fart och med en hög volym.

Inte en lugn stund på hela dagen, tur då att man får sova sen på natten…  HA HA HA.

Men trots sömnbrist, konstanta påsar under mina ögon, tålamod som brister och ca noll minuter för sig själv så är det här hela mitt liv. Jag skulle inte byta ut det för något i hela världen. Det här är mitt syfte, det jag vet att jag var ämnad till att få vara – mamma.

För det är jag mina tre underbara vildingar evigt tacksam ♡ TACK för att ni kom och gjorde mig till mamma. Det absolut finaste, svåraste, roligaste, mest krävande och kärleksfulla uppdraget jag någonsin haft och kommer ha. För er gör jag allt.

…ibland svämmar bara känslorna över för mig ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats