Tessie-san

Just nu

Jag är så himla nervös för att bli smittad och bli sjuk i Corona
Hela det här året har vi hållit oss borta från allt, knappt träffat någon, ställt in planerade saker och följt alla restriktioner. Att nu behöva vistas bland alla människor i rusningstrafik till och från jobbet – att jobba tätt ihop – skrämmer mig på ett sätt. Jag är fortfarande väldigt noga med avstånd, vi ha munskydd och visir på jobbet hela tiden förutom när vi ska äta, men jag utsätter mig såklart för mer risker än när jag mest var hemma med familjen. Är så rädd för att bli riktigt dålig och inte kunna hjälpa till med allt hemma.

På tal om mitt inlägg igår om sömnbrist…
– Harley vaknade vid 03.00, pigg som en mört och sa “mmmamma! mmmamma!” om och om igen och petade mig i ansiktet. Jag var så trött när klockan ringde sen på morgonen att jag knappt visste om jag skulle skratta eller gråta.

Fick helt plötsligt ont i nacken nu på kvällen
Vet inte om jag sträckt mig eller gjort något konstigt. Kan inte komma på vad det skulle vara? Kände nästan att jag behövde en Alvedon där ett tag.

Vill bara att mars månad ska vara över
Jag har en hatkärlek till den här månaden. Det är klart att jag tycker det är lika härligt som alla andra att det börjar bli vår, men det är också den här tiden på året – och då speciellt den här månaden som påminner mig så mycket om den värsta tiden i mitt liv. I år är det 10 år sedan jag förlorade min viktigaste person – min mamma.

Plockade fram barnens vårskor från förra året
Kelly kan fortfarande ha sina, Belle har fått ett helt nytt par som jag fyndade på julrean (framförhållning – yes!) och Harley kunde ha Belles gamla. Vi hade ju stora problem med att hitta vinterskor till honom med hans breda fötter och vader, men det var just vinterskor som det var svårt att hitta. Andra skor som man kan knäppa upp lite mer, och som är mjukare funkar mycket bättre. Slängde in dem i tvätten, så har de torkat lagom till i övermorgon.

Tjejerna är helt sålda på Tingeling
Vi har ju tittat på Tingeling-filmerna ett bra tag nu, men deras intresse har vridits upp en nivå till. De “hittar älvornas trädgårdar och hus” överallt utomhus där vi går och deras fantasier skenar iväg. Belle har redan bestämt sig för att hon vill ha ett Tingeling-kalas när hon fyller 3 år i augusti.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats