Tessie-san

Jordgubbsbonanza och dansa i regnet

Ja, men vilken trevlig lördag vi har haft!

På förmiddagen var JP och Kelly iväg och tränade med Amir och hans familj, och Belle, Harley och jag fixade och donade hemma. När de tränat klart åkte de och köpte med sig 100 bitar sushi till lunch, och vi dukade fram ute i solen på uteplatsen.

Vad länge sen det var jag åt “vanlig sushi”, har ju ätit helt vegetarisk när jag varit gravid och hoppat laxen. Supergott var det!

 

 

Var inte helt säker på om Kelly och Belle skulle gilla det, så jag kokade lite nudlar till dem också. Belle ville bara ha nudlar, men Kelly ville prova flera sushibitar. Så kul!

 

Bobbi (Harley) var nöjd med sin gröt och gos med våra gäster ♡

 

Till efterrätt (eller egentligen huvudrätt för det var skälet till att vi bokade in vår date idag) – en härlig jorgubbsbonanza!

Våra egenplockade jordgubbar serverade med vegansk glass, grädde, Oreos, choklad- och kolasås, och strössel. Yummy yummy! ♡

 

Tjejerna lekte i glasskiosken och hoppade i studsmattan, och sprang runt och levde rövare. Det var fullt ös hela dagen på dem.

 

Belle kröp upp i Amirs famn ♡ Amir är ju Belles gudfar/fadder.

 

Helt plötsligt började det mullra från himlen och sen öppnade himlen sig. Vi sprang in med allt, kuddar, filtar, glas och alltihop.

Vi sprang in från uteplatsen – och barnen sprang istället ut på balkongen för att dansa i regnet.
Sommarregn ändå ♡

 

En supermysig dag! ♡

När de gått hem åt vi en lite senare middag och sen var det dags att börja med kvällsrutinerna.

Att äta sushi för första gången, leka runt med kompisar, mumsa i sig så mycket jordgubbar med glass man orkar, och att dansa i regnet gör en såklart trött. De somnade bums vid nattning ♡

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats