Tessie-san

Jag ångrar mig

Igår åkte jag hem till Linnéa för lite tjejmys. Molly skulle också dit, tillsammans med sin dotter för att göra naglarna, så då passade vi på att hänga allihopa. Även om man är ledig, så kan det ibland vara svårt att pussla ihop en dag som passar alla att ses på. Då är det extra kul när man kan få ihop en träff med två kompisar på samma gång!

Jag kom lite tidigare, så hann Linnéa och jag med lite lunch innan hon skulle sätta igång med tjejernas naglar.

 

 

Jag gjorde mina egna naglar 😉 Kan ju varken ha nagellack eller långa naglar när jag jobbar, så det blir lite extra kul att få låta dem växa ut litegrand och måla dem. Vill inte ha särskilt långa naglar, men iallafall lite tippar.

 

Efter ett par timmar hämtade JP och Kelly upp mig, så åkte vi hem och badade i poolen på uteplatsen. Måste antingen göra det eller bada nere vid stranden varje dag, annars smälter vi.

 

Minns ni att jag köpte en ny mobil för inte allt så länge sen? Jag hade ju haft samma mobil, en iPhone 5, sedan jag började plugga på Karolinska Institutet (hundra år sedan) och när den började bli trött så kände jag att det var dags för en ny. Har aldrig riktigt varit intresserad av “den senaste” modellen, bara den funkar och är smidig att använda. De senare modellerna är ju oftast sjukt dyra dessutom. Jag valde tillslut en iPhone 7. Vet inte om den hade så mycket nya finesser förutom att den var lättare.

Hursomhelst, nu när vi var uppe i Umeå och jag fick se bilderna som Felicia tog med sin mobil (iPhone 8 plus) så tappade jag hakan. Den har tydligen en funktion i kameran som heter “porträtt” och får till de mest ljuvliga bilderna. OJ, vad avundsjuk jag blev! Det är klart att jag skulle ha valt den mobilen om jag visste om den funktionen! Kontaktade Tele2 som jag har abonnemang hos och frågade om det fanns någon möjlighet att byta upp mig till 8 plus, men fick ett nej direkt. Det enda jag kunde göra var att “ta en slutfaktura” på min 7:a och försöka sälja den själv för att “få igen pengarna” – det var det jag fick som svar… Så bökigt. Väldigt tråkigt. Ångrar att jag inte kollade upp de där fotofunktionerna innan jag köpte mobilen. Nu har jag 2 år med denna kvar…

Kameran med den mobilen jag har nu kan lätt bli lite grå tycker jag. Det är klart att man kan fixa till dem i olika redigeringsprogram, men det är sällan jag orkar göra det. Med iPhone 8 plus behövde man inte göra någonting extra själv alls. Den tog magiska bilder bara man hade i den porträtt-funktionen. Jaja, jag får helt enkelt stå mitt kast och vänta i 2 år 🙁

 

Den här Rosen skiner iallafall upp alla foton med sin busiga blick och ljuvliga leende ♡

 

Alltid upp på bordet. It´s the place to be tydligen…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. tessiesan

      Camilla- Ja, det kanske räcker med 7:an, så länge det är plus! Åh, vill SÅ gärna ha den funktionen!

stats