Tessie-san

I heart you

Länge sen vi hade ett inlägg med lite fina frisyrer, så här kommer ett ♡

Jag gjorde en annan version av en bubble braid på Kelly och det blev riktigt coolt. Belle ville absolut ha likadant, men vi gjorde två på henne.

 

Mina fina tjejer ♡

Jag fick ju ett iPhone-stativ av Jessan i födelsedagspresent, så jag tänkte försöka mig på att börja filma när jag gör tjejernas hår och göra reels av dem. Jag har aldrig gjort en reel i mitt liv, men jag hoppas att det inte är så krångligt, det borde det ju inte vara? Bara filma, speeda upp och klippa till? Ah, jag ska ge det ett försök! Ni följer väl mig på Instagram? Det är ju där de hamnar – Tessiesan heter jag där ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats