Tessie-san

Hurra, här går vi upp i vikt!

Hallå vad glad jag är!
Vi hade ju tid på barnmottagningen för Harley idag, för att vi skulle kontrollera hans gulsot och vi fick så goda nyheter!

Vi hann knappt få av honom kläderna och sköterskan kunde snart konstatera att han inte har någon gulsot längre, det fanns inte ett enda tecken på det sa hon och vi höll med henne. När vi var på BVC sist så hade det ju minskat väldigt mycket, men eftersom det inte var helt borta än när han var 3 veckor gammal så hade de som rutin att skicka den här remissen. Nu hann det gå en vecka innan vi fick tiden och på de här sista dagarna har det försvunnit helt.

Vi passade även på att både väga och mäta honom – och tjohooo – han har gått upp jättebra! Han har kommit upp till sin födelsevikt och över den en bra bit dessutom. Han hade växt bra på längden också, så nu är vi på banan igen. Känns så otroligt skönt att det vände!

Vi har ju kört med både amning och flaska nu, och det har funkat väldigt bra. Jag både ammar och pumpar, sen tar vi till ersättning också. Så länge mjölken fortsätter komma såhär bra och vi kan fortsätta amma så ser jag inga problem med att komplettera med flaskan också. Det kan vara skönt med avlastning ibland, att även JP kan mata och jag få vila. Det jag var rädd för när vi började med flaskan var att han skulle rata bröstet helt och hållet, men det har han inte gjort utan vi ammar flera gånger om dagen, så det här känns faktiskt riktigt bra ändå.

Gulsot borta – check!
Vikten upp – check!

Nu ska bara det här nedrans snittet läka också, så kan vi gå vidare från de här oroligheterna och påbörja vår mysgosperiod helt och hållet ♡

 

 

Min älskade gosepojke. Ingen älskar dig så mycket som jag gör. Jag får nypa mig själv i armen varje dag för att förstå att du faktiskt är min. Att det var just du som låg där i min mage hela tiden, så självklar från första stund. Min älskade son ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats