Tessie-san

Hurra för Molly – och cykelpremiär

Vilken mysig dag vi haft idag!

Solen hann tyvärr gå i moln när det hade blivit dags för oss att gå ut i parken och möta upp Molly och hennes fina barn, men vi hade klätt oss varmt så det var okej.

Molly fyllde år i början på februari, men av olika anledningar så har vi inte kunnat ses förrän nu. Som vi har längtat efter både henne och hennes underbaringar ♡ Vår favoritfamilj!

Hon visste bara att vi skulle ses i parken och “fira henne lite”, men det hon inte visste var att vi ordnat med uppdukat bord med tårta, kakor och ballonger. Och paket såklart. Hon blev så himla glad ♡

 

Här hamnade nästan hela gänget på bild. Både Belle och Séamie hade fullt upp med någon lek vid rutschkanan.
Harley var inte lika sur som han ser ut, haha.

Tjejerna och jag var ju iväg och köpte tårtan innan, och vi valde den här med nötbotten, vaniljkräm och ett helt lass med bär. Åh, det var en av de godaste tårtorna jag ätit!

 

Eftersom “det blev vår idag” så ville barnen att vi skulle ta fram cyklarna från förrådet. Séamie hade sin coola kickbike med sig, så de åkte runt gården tillsammans. Vi märkte ganska snart att Belle vuxit ur den lilla trehjulingen för i år, den får bli Harleys så får vi leta efter en ny till Belli.

Bobbisen på cykel för första gången någonsin. Åh, lilla gosproppen ♡

 

 

Supermysigt att hänga igen, och vi längtar verkligen tills våren är här på riktigt och vi kan hänga på vår uteplats så som vi gjorde förra året ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats