Tessie-san

Höststädning inne och ute

Heeeej alla glada, hur mår ni? Här är vi helt färdiga efter en dag med höststädning både inne och ute. Vi började röja när Laban (kärt barn har många namn ♡)  tog sin förmiddagslur, och började med att ta bort alla blommorna i blomlådorna på balkongen och blommorna i de stora gråa blomkrukorna på uteplatsen. När JP åkte iväg till återvinningsstationen med allt det plus ett par kartonger så passade jag på att skura de vita betongväggarna ute på balkongen. Vi har inte gjort det en enda gång sedan vi flyttade in och det behövdes verkligen. Regn, rusk och mossa hade gjort dem väldigt fula, men de blev genast mycket finare efter att jag hade gått loss på dem med skursvampen. Tanken är att vi ska lägga på ett till lager vit färg på dem, men har inte haft tid eller ork att göra det nu i sommar. Får ta det till våren istället, nu är de iallafall tvättade och klara inför det.

Vi fortsatte med städning hemma och ordnade upp biorummet som numera är biorum/gästrum/lagerlokal och tidigare varit ett totalt bombnedslag då vi bara slängt in låda efter låda utan någon vidare organiserad tanke bakom. Nu turades vi om med att leka med Kelly och röja där nere. Jag är en väldigt effektiv röjare om jag bara får vara ifred, då går det undan. Så Kelly och pappa fick leka i vardagsrummet medan jag tog mig an hela bottenvåningen. Rensade ur en hög som skulle in i förrådet, en rejäl hög som skulle till återvinningen och resten hade jag ställt upp i rätt ordning inne i bio/gäst/lager-rummet. Sen tog vi en vända till och slängde allt som skulle till återvinningen och avslutade med att handla middag. Så himla skönt att få så mycket gjort på en och samma gång och jag känner en så härlig tillfredsställelse nu när vi äntligen kan andas ut.

Nu väntar ett par rutor Marabou Schweizernöt och en film med mitt stora hjärta – det är vi värda! ♡

 

Kollade igenom min mobil nyss och insåg att jag bara tagit en enda bild på hela dagen, det var ovanligt. Men vi har haft så mycket att göra så det kanske inte är så konstigt. Den här bilden tog vi när vi försökte facetimea med farmor under en paus. Världens sötaste tjej, tänk att hon är bara vår! ♡

IMG_1183

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats