Tessie-san

Höstshopping och födelsedagsfika

1:a september idag och regnet piskar utanför fönstret just nu.
Ja, då var det väl dags att säga hej till hösten då. För visst borde det vara dags nu? Den här varma svängen som kom tillbaka var såklart välkommen, men det var som att man redan ställt om mentalt till höst, så det blev en liten krock.

Min täppta näsa är fortfarande ett olöst problem. Fick ett tips om en bra nässpruta från Apoteket, en sådan man sköljer med saltvatten. Jag har kört igenom två omgångar nu men det verkar inte bita på mig, för det är fortfarande stopp. Ska prova en gång till innan jag går och lägger mig, skulle vara så härligt att få sova med stängd mun inatt. Det är så himla jobbigt att vara så täppt non stop.

Anyhow…

Idag åkte vi iväg till Kista för att shoppa en ny höst/vintergarderob till tjejerna. De båda har växt massor den här sommaren och jag har rensat ur deras garderober både en och två gånger. Mycket av det Kelly vuxit ur åker direkt in i Belles garderob, men även där behövdes det lite nytt.

Hela Kellys vintergarderob har blivit för smått och går till Belle den här vintern. Så perfekt att hon kan ärva av henne, speciellt när det gäller overaller, vinterjackor och sånt som är så dyrt.
Vi hittade massor med fint och nu är de båda helt redo inför den här hösten och vintern! ♡

Så tråkigt att Kistas bästa barnbutik – Next hade stängt igen för gott. Det är ju faktiskt anledningen till att vi ens åker så långt bort som till Kista för att handla kläder till dem. H&M, Kappahl och Lindex som jag annars gillar, finns ju överallt. Men Next vet jag bara har funnits i Kista, jag kanske har fel? Finns den någon annanstans i Stockholm? Let me know!

 

Efter lunchen ville Kelly gärna äta en glass på den här gulliga lilla bänken, så hon satte sig där tillsammans med Belle och så delade de på en glass.

 

På eftermiddagen var det kalasdags.
Kusin Emma fyllde år i veckan och hade sitt födelsedagsfika idag.

Vi hade givetvis med oss paket och Kelly ville både ge och hjälpa till att öppna dem 😉

 

De var hundvakt åt den lilla vita hunden igen och ingen var lyckligare över det än Belle. Hon är fullkomligt galen i djur!
Vi är dock alltid väldigt noga med att båda tjejerna måste vara försiktiga när de klappar och gosar med andras djur. Det måste alltid vara på katten/hundens initiativ och de får aldrig jaga eller vara hårdhänta. En olycka händer så lätt och det vill vi undvika till varje pris.

 

Här har vi den nyblivna 12-åringen! ♡ Jag minns det som igår när jag höll henne i min famn för första gången.
Tänk vad tiden går fort! Nästa år blir hon tonåring, wow!

Grattis igen på födelsedagen Emma, vi älskar dig ♡

 

När vi kom hem stannade vi till ute på gården och lekte lite med grannbarnen.
Rätt vad det var började det åska och kort därefter öppnade himlen sig, så vi var tvungna att spriiiinga hem. Det är det roligaste Kelly vet, när vi skriker och springer hem i regnet. Det har hänt flera gånger den här sommaren 😉

Nu blir det 13 reasons… Har ni sett senaste säsongen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats