Tessie-san

Höstnytt till barnen

Jag älskar ju att matcha barnen i likadana kläder, eller iallafall i liknande färger. Tycker det är så kul och jag är glad så länge det är jag som får välja. Kan tänka mig att de inte alls vill ha likadana kläder om några år, så jag passar på.

Nu när vi var och shoppade och skulle titta på lite mössor, vantar och halsdukar till tjejerna (Harley ärver ett helt lass från dem) så plockade jag ner olika alternativ från hyllan och frågade vilken färg de ville ha. Kelly vill oftast ha allt i rosa, och Belle gillar lila eller så bryr hon sig inte alls. Nu ville de ha prick samma på allt, så då blev det så.

Nya mössor, halsdukar och varsitt 3-pack fingervantar.

 

Harley fick nya strumpor och två bodys. Jag har varit lite snabb med att gå över från bodys till t-shirts/tröjor har jag märkt. De åker upp över magen hela tiden när han kryper runt och vi bär upp honom hela tiden. Bodys är faktiskt att föredra innan han blir lite större tycker jag.

 

Belle fick ett paket med nya trosor och så fick de ett par byxor var. Fick syn på dem direkt när vi kom in i affären och tyckte de var så fina. Det hängde två stycken kvar på stången – dessutom i deras storlekar – så det kändes som att det var meningen att vi skulle få med oss dem hem.

Köpte även en långärmad pyjamas. Det är så himla kallt hos oss just nu (det är någon värmetjohej som är paj för hela föreningen och vi väntar in att en ny ska installeras “om ett par veckor”, och under tiden är det alltså kallt…)

 

Till sist hittade vi även ett par fodrade gummistövlar till Belle i mörklila och ett par fodrade höstskor till Kelly ♡

 

Fick precis sms om att deras vinteroveraller vi beställt har kommit till vårt postombud så de ska vi hämta ut imorgon. Sen är vi nog helt kittade inför höst och vinter gällande barnens kläder. Det är Kellys vinterskor och ett par täckbyxor/skalbyxor till Belle som saknas, sen har vi nog allt. Pjuh!

Har ni behövt uppdatera höst/vintergarderoben något?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats