Tessie-san

Höst i parken

Fredag kompisar, och hösten är verkligen här!
Det känns i luften, man börjar se det på träden, kvällarna blir mörkare och det blir såklart kallare. Hösten är såå himla mysig när den visar sig från sin bästa sida, när solen skiner även om det börjar bli kallt, och det vackra i att skogen ändrar färg. Verkligheten brukar dock se tvärtom ut; mörkt, grått, regn och blåst… Men det gäller att ta tillvara på de härliga höstdagarna då! De andra paxar vi för filmtittande och pyssel hemma.

Vi har ju så många roliga små parker nära där vi bor, och det är sällan vi går direkt hem efter förskolan utan att stanna till vid någon av dem.

 

Mina två småttingar ♡

Tänk att det endast är 1 år och 4 månader mellan dem. Det är tätare än mellan Kelly och Belle – som nu alltid får frågan ifall de är tvillingar. Kul det ska bli nästa år när Harley också är uppe och springer med tjejerna och leker på samma sätt.


 

♡ Bellibus ♡

 

Det är så roligt att få följa med i deras lekar nu. Kelly tar ju in allt hon hör och ser, och så lägger hon på sin egna fantasi på det – och det blir en salig blandning av allting.

Nu har vi tittat mycket på både Sommarlov och Saibo på svtplay, så hon ser “portaler” och “Saibo-dörrar” överallt och ropar åt Belle att de ska springa igenom dem – och Belle vill göra allt som sin storasyster så hon hänger såklart på ♡

 

Nu plingade tvätten till nere i badrummet. Dags att hänga den och sen ska vi plocka fram vatten-pärlorna och pyssla lite.

Hoppas ni har en fin fredag! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats