Tessie-san

Hemligt möte och spontanmiddag

Vilken dag vi har haft idag, jag känner mig fortfarande helt uppe i varv! Förmiddagen spenderades på hemmaplan, jag tog ut alla soffkuddar till uteplatsen och så satt vi där och njöt av förmiddagssolen, Kelly och jag. Det var då vi tog de fina bilderna till inlägget nedan!

Vi åt lite lunch hemma och Kelly vilade i korta perioder, hon har varit lite ledsen till och från idag och inte varit så sugen på någonting faktiskt. Bara lite mat, bara sova en stund, leka lite med leksakerna, läsa lite bok… Jag tror det är tänderna som växer ut ytterligare och det kanske är lite jobbigt. Men vi hade inte bråttom med något alls utan gjorde allt i hennes tempo och hon fick därmed vila lite, äta lite, leka lite, läsa lite, äta lite till och sova lite till.

 

På eftermiddagen åkte vi iallafall iväg och mötte upp JP. Vi skulle iväg på ett viktigt (och kanske livsavgörande) möte. Just nu kan jag inte säga så mycket mer, men jag vill bara berätta att det är så himla kul och spännande och så fort jag har möjlighet ska ni få veta! Wiiiie!

Efter mötet åkte vi iväg till iittala outlet i Gustavsberg, för vi var ändå åt det hållet, så vi passade på att gå in där och kika. Fick med oss två riktigt fina presenter som vi ska ha med oss på lördag då vi ska på 50-årsfest hos min fina arbetskollega!
Både mötet och shoppingen tog längre tid än vi hade tänkt, så vi hade hunnit bli riktigt hungriga och bestämde oss då för att gå ner och äta middag på ett ställe intill som låg nära vattnet. Jättemysigt med uteservering och mycket trevlig personal!

Det blev en jättemysig avslutning på denna dag. Spontanmiddagar på uteserveringar händer inte så ofta nuförtiden, men det var verkligen härligt att få göra som familj! ❤️

 

IMG_7323IMG_7315IMG_7316

 

Vi åt sallader båda två, JP tog en med halstrad tonfisk och jag åt en caesarsallad med kyckling. Jättegott var det! Tycker alltid att det är en chansning att beställa ceasarsallad – ofta kan de vara riktigt trötta och överdränkta med syrlig dressing, men den här var superfräsch med knaprig sallad och god kyckling. De snålade inte med något!

Kelly fick smaka lite tonfisk från pappa, sen hade hon sin flaska med tillskottsnäring och fick även knapra på ett par majskrokar. Hon fick en hel del beundrare där vi satt. Bordet bredvid oss (ett gäng äldre kvinnor som nog var på en aw) vände sig om titt som tätt och “ooooh”:ade sig och vinkade till Kelly – som hade fastklistrat majskroksgegg i hela fejset…

IMG_7318IMG_7320

 

Innan vi klev in i bilen på väg hem så tog vi en selfie (eller två… svårt att få med alla på samma bild tydligen) 😉

IMG_7324IMG_7327IMG_7331IMG_7333

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats