Tessie-san

Happy Halloween 2018

Happy Halloween!

Har ni varit ute på Trick or Treat med era barn idag? Eller stod ni redo med godisskålen för att dela ut till alla små spöken och monster kanske? Vi gjorde det sistnämnda. Tjejerna är ju lite för små för att gå ut på Trick or Treat redan, så vi nöjde oss med att klä ut oss hemma och dela ut godis till alla utklädda barn som knackade på vår dörr.

Jag hade klickat hem matchande Halloweenklänningar till tjejerna – svarta klänningar med orange tyllkjol och en pumpa på magen, och så matchande hårband till. De blev så söta så!

 

 

Belles allra första Halloween ♡

 

Vi fick besök av farfar under dagen. “Faafaaaa!” ropade Kelly när hon hörde honom i trappan 😉
Han hade med sig god lunch som han lagade åt oss, verkligen snällt! Efter maten gick han och Kelly ut på promenad i vagnen så hon kunde somna.

 

På eftermiddagen fortsatte vi mysa på hemmaplan. Vi har undvikit regnrusket ute på bästa sätt – med att se Vaiana (för tredje gången på tre dagar…) på projektorn nere i lekrummet. Kelly har verkligen fastnat för den. Förutom Pippi så är det den enda filmen hon kan se utan att tröttna. Inte mig emot, tycker den är så himla fin!

På kvällen gick vi ut och tände pumpan och ljuset i lyktan för att visa att vi var redo för alla spöken och monster.
Hade bunkrat upp med 2 kg godis!

 

Kelly hade aldrig sett så mycket godis i hela sitt liv… Hon hann norpa en egen chokladbit dessutom, den lille rackaren!

 

…där kom läppen fram 😉 Belle var inte så intresserad av Trick or treat, så hon fick byta om till pyjamas och hänga med pappa istället, så skötte Kelly och jag utdelningen av allt godis.

 

Det kom ca 25-30 barn och skrapade rent godisskålen rätt bra. När Kelly börjar gnugga ögonen vid 19.30 så gick vi ut och släckte pumpan och tog in spöket och “Happy Halloween”-skylten, så fick det räcka för den här gången. Kom det några till er?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Jeg har ikke nogen børn, men det skulle ikke stoppe mig for at fejre halloween. Jeg var i stedet med min kæreste i Tivoli og se deres Halloween udstilling. Det var utrolig hyggeligt med lidt kæreste tid.

    Jeg må forresten sige, at det er nogle utrolig fine og skønne billeder af dine børn. De er SÅ søde altså!

    1. tessiesan

      Ida- Tack! Ja, massor! Det är alltid full rulle här i området på Halloween. På påsken är det däremot helt tyst. Det är tydligt att Halloween har tagit över rollen helt när det gäller att “tigga godis” 🙂

stats