Tessie-san

Halloween – back in the day

Har ni dimma hos er? Vi har haft konstant dimma i två dygn nu? Mest är det på kvällen/natten. Man ser knappt gångvägen utanför oss. Precis såhär lagom till Halloween och allt, scaaary!

Jag lovade ju att jag skulle leta upp lite Halloweenutstyrslar från tidigare år – innan vi fick barn – och nu ska ni få se en hel drös med bilder.

Visste ni förresten att jag ofta var blond förut? Jag var aaalltid blond på sommaren, sen färgade jag det mörkt mot hösten igen. Nu skulle jag aldrig få för mig att färga det ljust igen, tycker verkligen att mörkbrun är min bästa färg.

Hehe, var tydligen blond på hösten/vintern ibland också ser vi ju här nedan. Från en Halloweenfest i Häxtornet i Solna – 2008! Herregud, det är ju 12 år sedan!

 

Som mus hemma hos Malin på Halloweenfest, 2012.

 

En blandad bildbomb från diverse Halloweenfester och maskerader.

Hihi, bilden här i mitten längst ner – där JP är en kung och jag en älva – den bilden är tagen 2007, precis när vi blev tillsammans. Så små vi var ♡ Han var 20 år och jag 21 år.

 

 

På oktoberfest hos Jessan, 2013.

 

Imorgon ska jag tydligen vara häxa, som var Kellys önskan. Vi ska vara häxor hela tjejligan, och grabbarna ska vara skelett 😉

Brukar ni klä ut er till Halloween? Berätta! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats