Tessie-san

Granen är uppe!

Hej fina, hur mår ni? ♡

Igår hade vi en riktigt rolig dag. Efter morgonmys med den här myskorven. stack jag iväg till Mall of Scandinavia för att möta upp Molly för lite julshopping och lunch.

Jag minns inte senast vi var iväg och gjorde någonting bara vi – utan barn? Det var iallafall jättemysigt med egentid med sin bästis.

Gick förbi Partyland som hade såååå fina julkulor i alla möjliga färger och former.

 

När jag kom hem sprang alla barnen in i min famn i hallen – de hade väntat ”sååå länge” på att jag skulle komma hem, för jag hade lovat att vi skulle ta fram alla jullådorna och börja julpynta då.

 

Alla tomtar, änglar och adventsljusstakar kom fram. Och även granen. Sen vi köpte vår magiska drömgran för ett antal år sedan så har vi tagit upp den redan 1:a advent. Om jag gillar vitt och stilrent i resten av hemmet – desto färgsprakande och fullproppad med ljusslingor och julgranskulor vill jag att vår julgran ska vara.

Jag satte i alla ljusslingor och glittret, sen fick barnen gå loss med alla kulor och hängen. Superduktiga var de!

Belle har sin favorit som hon alltid hänger upp själv – sin Belle-julkula som hon fick av Jessan hennes första jul ♡

 

När granen var full av alla vackra kulor var det dags för det hedersfyllda uppdraget att få sätta upp julstjärnan på toppen. Förra året var det Kelly som fick göra det, och i år var det Belles tur. ”Åh mamma, jag är alldeles pirrig att jag ska få hänga upp stjärnan!” ♡

 

Idag är det första advent och vi ska tända det första ljuset. Men vi gör det ikväll till kvällsfikan. Barnen ville gärna baka pepparkakor idag, så det ska vi göra.

Hoppas allt är bra med er. Nu känner jag verkligen att julstämningen har infunnit sig hemma hos oss. Har den gjort det hos er?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bella

  Åh så fina julkulor ni har 😍 Vi har också satt upp granen i helgen. Det är första julen Mee katt så ska bli spännande om den får hålla sig uppe eller om vi vaknar i natt av ett brak 🤣🤣

  1. tessiesan

   Bella- Tack! Älskar att den är i så många olika färger, som en riktig Disney-gran 😀
   Haha, ja det förstår jag. Katter är ju så olika, min första katt jag hade när jag var liten klättrade absolut i granen och välte den flera gånger, men mina katter jag hade när jag blev äldre var inte det minsta intresserade. Så olika 🙂

stats