Tessie-san

Glad Lucia!

Den 13:e december och det är Lucia idag! Åh, vad mycket fina minnen jag har från Lucia och alla Luciatåg jag gick som liten. Var alltid med i Luciatågen, även när man inte längre “var tvungen” och har alltid älskat det. Jag gick ju musikestetiska linjen på gymnasiet och där började vi öva Lucialåtar redan i september. Så himla mysig och fin tradition! Kan verkligen sakna det där nu när man är vuxen, skulle mer än gärna fortsätta med det även nu.

Men nu får jag leva ut det genom Kelly istället. Nästa år kommer ju hon vara med i sitt allra första Luciatåg på förskolan om hon vill och det ser vi fram emot. I år lussade vi hemma med en mysig luciafrukost framför Nyhetsmorgon. Jag gjorde risgrynsgröt med kanel och hade i ett par skivade jordgubbar. Kelly fick smaka ett par blyga skedar av mig, sen gottade hon sig i egna jordgubbar, avokado, tomat och ostrullar.

Eftersom hon inte är med i något riktigt Luciatåg i år så har vi inget Lucia-nattlinne till henne utan fick improvisera med en vit body med spets i kragen och röda volangbyxor och så lite glitter i håret – den finaste tärnan jag någonsin har sett! ♡

 

kellylucia17

IMG_5813kellylucia172

 

Vi brukar oftast sitta vid matbordet när vi äter, men tyckte det kunde vara lite mysigt att äta framför Nyhetsmorgon en morgon som denna! Tror Kelly också tyckte det var lite extra mysigt.

LRG_DSC04892

LRG_DSC04886

 

 

Tyckte Kelly var så lik mig på Luciabilderna vi tog, så jag letade fram en bild på mig när jag var liten och precis hade gått Luciatåg på dagis.

Nog är vi lika allt! Jag var lite äldre än Kelly på den här bilden, men det är ju riktigt kul att se exakt hur lika vi är, speciellt som barn! ♡

IMG_5812

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats