Tessie-san

Fredagsshopping

Blir alltid lite förvirrad vilken helgdag det är nu, vi går ju alltid på helg efter att vi hämtat upp tjejerna från förskolan på torsdagar, så fredag känns nästan som lördag, och när lördag kommer vet jag inte om det är söndag eller inte.

Hursomhelst. Igår var det alltså fredag och tjejerna var lediga med oss. Vi hoppade in i bilen hela familjen och åkte iväg till Farsta för att kolla på skor till Kelly och Belle. Jag tog fram alla höst/vinterkläder och höst/vinterskor för ett par veckor sedan och gick igenom allt. Det var en del saker vi kunde använda en till säsong, men flera jackor, skor och mössor hade blivit för smått. En del plagg/skor får Belle från Kelly, och lyckosten Harley har en hel hög med mössor och overaller från tjejerna som han ska få ha i vinter.

Det vi var på jakt efter nu var:
Höstskor till Kelly
Vinterskor till Kelly
Fodrade gummistövlar till Belle
Trosor till Belle
Och vantar till dem båda
Harley behövde nya strumpor. De enda han har i rätt storlek är korta sommarstrumpor, men det börjar bli för kallt för det.

Vi hittade allt på listan – och lite till. Det enda vi inte köpte var vinterskor till Kelly. Hon hittade inga hon gillade, så vi får kolla vidare. Det är ju ingen stress med det just precis nu heller.

 

Tjejerna hittade direkt till Halloweenhyllan med alla accessoarer och wow:ade åt allt de såg. Det var dödskallehinkar, sjöjungfrudräkter, skeletthandskar, Minionernadräkter, diadem och lypsyl. Allt ville de ha.

 

Efter en lyckad shopping gick vi till Burger King och tjejerna fick ett varsitt Junior Meal. Fjärde gången Harley är på “restaurang” i sitt liv 😉

 

Efter lunchen slocknade 1/2 småttingar – och då passade vi på att åka iväg till gymmet. De har ett lekrum där, men när det inte är några andra barn och Belle sover, så brukar Kelly sitta i en av fåtöljerna ute i loungen (så vi ser henne hela tiden) med iPaden eller min mobil under tiden vi tränar.

Bobbi är så gullig, han vill alltid hålla någon av oss i handen. Här norpade han Belles hand när hon somnat ♡

 

Även om alla tre barnen var med så gick det hur bra som helst. En sov, en kollade på min mobil och en var nöjd i vagnen som det var – och tittade runt på allting därinne. Det är inte alltid det går lika smidigt, men idag var det verkligen en sån dag där allt klaffade.

 

Vi åkte hem och lämnade all shopping och träningsväskor – sen gick vi till centrum för att handla tacos till middag och så hade vi lovat tjejerna en varsin glass för att de varit så duktiga hela dagen.

 

På eftermiddagen lekte vi vidare i parken. Hade picknick (de tröttnar aldrig) med grannbarnen och så lekte vi kull ända fram till nattning. Det var tre trötta, men glada barn som slocknade en efter en sen ♡

Har fotat av våra shoppingfynd som jag tänkte visa er i ett eget inlägg. Puss så länge ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats