Tessie-san

Fredag och fjärilspasta i leksaksköket

Åh, vad skönt det är med fredag och att ha hela helgen framför sig!
Hela familjen är nybadade, tjejerna sover uppe i sitt rum och vi har tänt ljus och har på Idol. Tittar ni? Jag har inte riktigt någon favorit alls i år, tycker att Madelief och Astrid är de bästa av de som är kvar, men ingen som jag fallit för sådär som jag kan ha gjort andra år.

Happ, helg äntligen och vi har mycket planerat som vanligt.
Imorgon ska tjejerna vara med deras kusin Emma och Bianca nästan hela dagen. De undrade om tjejerna ville komma och leka med dem, så vi kunde få lite tid för oss själva och det tyckte vi alla lät som en rolig idé. Kelly speciellt är jättepeppad!
JP och jag hade tänkt passa på att gå på bio tillsammans och se Maleficent 2. Har verkligen sett fram emot den! Det blir ju inte så ofta vi går på bio längre såklart, men vi tar chansen när vi får. Senast var ju i somras när vi var uppe i Umeå och hälsade på kusin Noah.

Det var en trött mamma som hämtade idag på förskolan, så när vi kom hem gick vi in i lekrummet så tjejerna kunde leka av sig “på egen hand”.
Det rummet är ett av de bästa vi har. Fullt med roliga saker att leka med och med två stora fluffiga fåtöljer (som man kan luta bakåt – och fälla ner helt nästan om man vill det) som jag brukar hoppa upp i när de leker runt.

Idag blev jag serverad fjärilspasta och födelsedagstårta av mina två kockar. Och en och annan paprika och morot också! Bra med varierad kost 😉

 

Nu ska jag fortsätta den här fredagskvällen med min stora älskling.
Önskar er en fin helg, ta hand om varandra och glöm inte att krama om den ni håller kär lite extra ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats