Tessie-san

Första doppet för i år!

Idag är det inte vilken dag som helst – det är faktiskt Kellys 2½-årsdag idag! ♡

Min stora tjej- så förståndig, rolig, smart och busig. Är så stolt över henne, hon imponerar på mig varje dag och jag får ibland nypa mig själv i armen för att förstå att hon verkligen är min. Har jag en dotter som är så fantastisk? ♡

Någon annan som också är fantastisk är ju Belle. Hon blir hela 9 månader om två dagar! Kan ni tänka er? På hennes 9-månadersdag kommer jag hylla henne med att dela med mig av min förlossningsberättelse med henne. Då har hon varit utanför magen lika länge som hon var inuti den – det känns fint.

Idag hade vi en riktig pangdag, vilket sommarväder!
Vi lämnade av Kelly på förskolan på morgonen och där skulle de plaska med vatten i stora lådor. Perfekt syssla en så varm dag.

Belle och jag gick lite ärenden, sen gick vi hem och lämnade det vi hade köpt och gick sedan ut igen för att gunga i lekparken. Hon älskar verkligen att gunga och spänner sig i hela kroppen av glädje när vi närmar oss.

 

Så gulligt att jag dör!
Belle vinkade ut med sin hand mot Kelly som gick bredvid vagnen imorse och då gick Kelly fram och tog den. Åh! ♡

 

När vi skulle hämta upp storasyster från förskolan på eftermiddagen så hade vi packat vagnen med badkläder, sandleksaker och melon som snacks – och så överraskade vi Kelly med att gå ner till stranden och bada! Hon var så spänd att få premiärdoppa sig ♡

 

Bellibus hade också premiär – det var hennes allra första gång på stranden!
Jag satt bredvid henne exakt hela tiden och trodde jag hade koll, men på något vänster så hade hon ändå sand runt hela munnen efter en stund…

 

Kelly och pappa var båda modiga nog att doppa sig, men Belle och jag väntade lite med det. Vattnet får gärna bli lite varmare innan jag ska våga mig i 😉

Vi satte oss och fikade på lite melon för att torka och sen blev det dags att gå hem och laga middag.

 

Förutom att det alltid blir: ju gladare barnen blir av någonting – desto ledsnare blir de när vi ska gå hem sen – så var det en väldigt mysig dag och ett härligt avslut på en av de varmaste dagarna hittills. Ser fram emot många sommardagar härnere vid stranden.

Tänk, vi är ju bara i början av sommaren, vi är inte ens inne i juni än. Underbart! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Aphrodite

    Men modiga Kelly! Ingen badkruka där inte ❤️
    Perfekt sommardag, pussa finaste tjejerna 😍

stats