Tessie-san

Extrakontroll med ultraljud

Godkväll kompisar, hur mår ni?
Jag är väldigt trött, även om jag fick bra sömn inatt eftersom vi gick och la oss lite tidigare igår. Det känns som att jag skulle behöva en semestervecka bara för att få sova ut och komma igen med lite ny energi, men det är ju bara att drömma om 😉 Får ta till små vilopauser när tillfälle ges istället.

Idag efter middagen så frågade jag om inte jag kunde gå upp och vila lite och det fick jag självklart göra. Hörde hur JP röjde runt med våra virvelvindar och jag gick upp i vårt rum och släckte lampan. När jag kom ner lagom till nattning av tjejerna hade han hängt tvätten också, vilken snäll en ♡

Ni kanske är nyfikna på hur det gick på ultraljudet idag? Vi skulle ju dit på en extrakontroll för att senast vi var där så såg man att moderkakan låg i framvägg och eftersom jag har fått två tidigare kejsarsnitt och även denna tredje gång kommer bli det, vill man se så inte moderkakan ligger för där de ska snitta, för då kan det bli problem.
Med Belle i magen var det samma sak, men vid den extrakontrollen hade moderkakan “följt med magen uppåt” i takt med att den växte så det var inga problem. Nu fick vi lite andra besked.

Den ligger fortfarande långt ner och ena kanten (slutet) av moderkakan ligger i det området där de kommer lägga snittet, men ultraljudsläkaren som tittade sa att det inte såg ut som att den hade växt fast i tidigare snitt och det var väldigt skönt att höra! Och även om den låg i närheten av där det nya snittet kommer läggas så var hon inte orolig, för det var så lite av moderkakan som gjorde det. Hon sa att vi kunde slappna av och det är precis vad jag tänker göra.
På själva inskrivningen sen inför kejsarsnittet så kommer man göra ännu en kontroll, så det känns som att jag är i goda händer och att de vet vad de gör.

Det var väldigt mysigt att få se lilla Baby 3 igen, eller inte så liten kanske. UL-läkaren mätte huvud, mage och lår och det visade att den låg liite över medel, så det är tydligen ingen liten plutt därinne ♡ Baby Peanut gapade och vi såg hur han/hon svalde och spottade ut fostervatten – så himla häftigt! Fick med oss lite nya bilder också.

Idag efter förskolan gick vi ut i skogen och hämtade lite Halloweenris, sen plockade vi fram Halloweenlådan och tjejerna hjälpte mig.

Vi klädde riset och de tog fram alla spindlar, pumpor och girlanger. Vi hängde även upp spöket som låter och viftar med armarna när man kommer nära. Det var med skräckblandad förtjusning Belle närmade sig den. Hon tyckte den var både läskig och spännande. Kelly var lite rädd för den förra året, men inte nu.

 

 

Nu ska jag be om en fotmassage. Har man klivit in i tredje trimestern kommer man undan med det mesta 😉
Hoppas ni har en fin kväll! Kram på er ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats