Tessie-san

En söndag på uteplatsen

Måndag idag och vi har tagit ett första kliv in i min sista vecka på jobbet innan semester (och sen mammaledighet). Min kropp räknar tacksamt ner dagarna nu, för herregud så slut jag är. Det är just de här plötsliga rusningarna/svimningskänslorna som är besvärliga. Jag kan sitta ner vid datorn (och alltså inte anstränga mig fysiskt), men ändå så kommer det som en våg som sköljer över kroppen och jag blir helt matt, jätteandfådd och skulle egentligen bara vilja lägga mig ner. Undrar varför det blir så?

Hursomhelst, nu är det bara fyra dagar kvar – sen får jag möjlighet att varva ner och vila lite mer. Sen börjar en ny nedräkning på riktigt – då börjar vi räkna dagarna till att Mini kommer till oss! ♡

I söndags kom Rickard, Emma och Noah över till oss igen, on a more relaxed note. Det var ju lite härligare väder jämfört med midsommarafton, så vi bestämde att vi skulle grilla lite på uteplatsen. Var fortfarande inte sugen på kött, så vi köpte hem en laxsida och serverade med lite goda tillbehör. Sen streamade vi matchen på iPaden, för ingen av oss ville överge solen och gå in och titta!

Vi fick en chans att mysa lite med älsklings-Noah igen! JP norpade honom så fort de kom innanför dörren.

 

 

Sen var det min tur! ♡ Då kom Kelly genast springande och ville också komma upp i min famn – ja, lika bra att öva på att hålla i två älsklingar samtidigt, snart är det vår verklighet!

Kolla in blicken på Noah – vilka drömmiga blå ögon han har! ♡

 

Fina fina gosing, du skulle bara veta hur älskad du är! ♡ Även om vi bor långt ifrån varandra, så kommer vi alltid finnas här för dig! Ser fram emot att få se dig växa upp.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats