Tessie-san

Dagarna flyter in i varandra

Hej finaste ni ♡ Mår ni bra?

Här rullar dagarna på och de flyter in i varandra. Vi blandar ihop saker vi gjorde igår med saker vi gjort tidigare idag, men det gör ju inget. Det märks bara att vi är inne i semestermode fullt ut.

Tjejerna frågar då och då om vi ska iväg till förskolan imorgon, eller när vi gör oss iordning för att gå ut på morgonen – men vi försäkrar dem om att det är låååångt kvar på sommarlovet. ”Yaaaay” utbrister de då, även om jag vet att de kanske börjat sakna några av sina förskolekompisar lite.

Som vanligt om jag hoppar över att kika in här någon dag så fylls min ”att-blogga-om-mapp” på, så vi blandar ihop lite från vad vi hittat på de senaste dagarna för att komma i fas:

 

Stranden besöker vi dagligen. Vi varierar oss lite mellan olika bad, men bada gör vi varje dag.

Det blir såklart mycket glass också i värmen. Helst isglass.

Kolla in den här minen dåå ♡
Harley blev sur när han inte fick komma upp på sittdynelådan jag satt på och gav mig den här blicken.

 

Vi är ofta ute på lekplatsturné i vårt område. Vi har flera bra nära oss, den här ligger bara ett stenkast från vår tomt.

Mer glassmys på balkongen. Den har morgonsol och kvällsol, men ingen sol mitt på dagen, så det är alltid som svalast där. Det är oftast där vi samlas tillslut när vi kommit hem från stranden eller behöver lite skugga under dagen.

 

Igårkväll tog vi en sväng med bilen bort till Gropen i Haninge så barnen fick springa av sig lite innan läggdags.

Belle-gumsan plockade blommor till mig ♡

 

Hur mår ni? Bra hoppas jag! Tack för att ni kikar in här lite då och då, även om det är semester och långa lata dagar på stranden. Blir så glad av att se er härinne ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Här är vi inne på de sista semesterdagarna och det lovas 28 grader varmt och sol hela dagen. Det blir bad hela dagen så det ska bli skönt!
    Vad rolig semester ni verkar ha! Jättemysiga bilder!

    1. tessiesan

      Linnea- Vad mysigt! 🙌🏼💓 Vi badar varje dag vi med, går inget annat i denna värme. Vi har en toppensommar såhär långt! Kram fina du 💕

stats