Borta bra, men hemma bäst | Tessie-san

Tessie-san

Annons

Borta bra, men hemma bäst

Heeeej!
Gissa vem som är hemma?

Vi kom egentligen hem igår, men det har varit så fullt upp med att packa upp alla väskor och tvätta och fixa, att jag inte haft en sekund över till att säga hej till er. Men nu är jag här!
Tjejerna har precis somnat, det var en lååångdragen nattning eftersom vi vänt lite på dygnet när vi varit borta. Middagen serverades när vi vanligtvis brukar natta och sen var det minidisco och tjofadderittan way past their bed time, så nu har vi försökt ändra tillbaka till det normala igen.

Kelly börjar ju förskolan igen nästa vecka och veckan efter det så börjar Belle på samma avdelning! Mammas stora hjärta, vart tog tiden vägen egentligen? Har jag två förskolebarn snart helt plötsligt!
Känns jättebra att de kommer gå på samma avdelning till en början, det är nog skönt att ha sin syster nära ♡ För dem båda!

Jag har huuuur många bilder som helst att visa, men eftersom det tar sin lilla tid att rensa, välja ut, redigera (ljusa upp), ladda upp och sedan skriva själva inläggen så kommer det så snart jag hunnit.

 

Idag var det iallafall tillbaka till “sommar-vardagen” dvs pappa åkte till jobbet och vi tjejer var själva, så då passade vi på att åka en sväng till Farsta C för att kika efter en födelsedagspresent till honom. Både han och jag fyller ju år nästa vecka (den 22:a) och Belle fyller 1 år den 24:e. Det blir många att fira ♡
Men att fira vår födelsedag hoppar vi i år, det blir mer fokus på Belle såklart! Vi har ingen jättebudget att lägga på varandra i år, men något litet ville ändå tjejerna och jag hitta. Det blev ett paket var, så tre små paket ska han få öppna på sin födelsedag ♡

 

 

Som alltid tar vi ett besök till leksaksaffären. Kelly upptäckte att de fått in en ny bil som man får provåka, så den hoppade hon in i med en Draken-ryggsäck på ryggen och så skulle hon åka iväg till pappa på jobbet sa hon 😉

 

På eftermiddagen påbörjade jag ett tvättrace, sista maskinen kör fortfarande…
Vill alltid få upp alla kläder ur väskorna, tvätta och vika in så snabbt som möjligt. Nu är det ju även dags att börja rensa bort sommarkläderna och se vad som saknas inför hösten. Måste även lappa alla kläder med namnlappar inför förskolestart också.

 

Jaaa… sen tog vi månadskorten också. Hade missat dem (för första gången), så vi tog dem lite snabbt nu och hoppas att ingen märker något, haha.
Ni kan läsa om vårt projekt här!

 

Trots härliga bilder från idag så kan jag berätta att det har varit en lång dag. En viss 3-årstrotsare testar varenda liten gräns och jag har varit på uselt humör. Flygresan hem + evigheter i bilkö från Arlanda jobbade hårt på min rygg/begynnande foglossning, så jag har varit ganska mör i ländryggen/bäckenet idag – vilket såklart gör att jag tappar humöret lättare när jag har ont.

Den ena retas, den andre blir ledsen. Det puttas, dras i håret och lyssnas inte. Jag är så himla trött på min egna röst som bara rytit åt höger och vänster idag, så jag tror att vi alla var glada att dagen var över, haha.

Vi tar nya tag imorgon istället. Hoppas att min rygg blivit bättre och att vi alla är på bättre humör då. Vi går ju nämligen in i vecka 20 imorgon och det har blivit dags för RUL (rutinultraljudet)! ♡ ÅH, vad vi längtat efter att få se vår lilla Baby 3 igen! Ska bli spännande att få ett mer exakt BF (beräknad förlossning) då. Undrar om det är redan vid nästa besök hos barnmorskan (om någon vecka) som vi får ett datum för mitt planerade kejsarsnitt, eller är det längre fram? Någon som vet?

Puss på er så länge, nu ska jag njuta av tystnaden ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mammatill4

  Hej! Vad spännande. Fick mitt fjärde barn med planerat snitt förra veckan. Födde på huddinge. Datum fick jag någon månad innan. Dottern var beräknad den 11:e. Detta var tredje snittet så det var inget att välja. Men det gick lugnt och smidigt.

  1. tessiesan

   Mammatill4- Åh, stort grattis! ♡ Hur många dagar innan beräknat fick du tid för planerat snitt? Fick höra av UL-barnmorskan idag att det brukar vara en vecka innan.
   Vi vill också föda på Huddinge igen. Gjorde det med Belle och var så nöjda. Kelly föddes på SöS och det var tyvärr inte alls lika bra där upplevde vi.

Annons
stats