Tessie-san

Bjöd in till pizzabrunch

I helgen hade jag bjudit in tjejerna på lite pizzabrunch. Kelly-gumman hade redan då börjat känna sig dålig av alla förskolebaciller så hon var ute på en långpromenad nerbäddad i vagnen med pappa under tiden mina vänner var här och vi rundade av lunchen när de kom tillbaka. Jag hade dock förberett allt inför “pizzabakningen” redan innan de kom, så när gästerna anlände såg det ut såhär i köket. Där fick alla välja vilken topping de ville ha på sin pizza och sedan körde vi in dem i ugnen på en gång. Väldigt effektivt och smidigt!

Det fanns paprika, mozzarella, salami, lök, oliver, skinka, tomater, champinjoner, gorgonzola, ruccola och pizzaost. Tror alla hittade någon topping de gillade och det var ett par riktigt fina nygräddade pizzor som sedan kom ut ur ugnen. Två tummar upp!

IMG_6527IMG_6528

 

Molly hade med sina två döttrar också, så vi dukade upp bordet på långsidan så vi alla skulle få plats. Så mysigt att de ville följa med! De har blivit så stora – Alice och Ella ♡

IMG_6530IMG_6529

 

Härligt att tulpanerna har kommit till affären igen, älskar tulpaner! Speciellt vita tulpaner, de är så himla fina tycker jag! ♡

IMG_6548

 

Här har vi hela glada gänget, minus mig som tar fotot 😉
Åh, vad gott det var med egengjord pizza! Att man inte gör det oftare?

IMG_6532IMG_6531
Supertrevlig stund med tjejerna, den behövde jag. Får alltid så härlig energi av mina vänner ♡

Kelly mådde inte alls bra senare, så resten av dagen tog vi det bara lugnt och tog hand om henne. Min första dag tillbaka på jobbet fick tyvärr bli vab och så även idag, men imorgon är det dags att börja på riktigt och det ser jag verkligen fram emot. Kelly mår bättre och ska få gå till förskolan igen på egen hand, vi håller tummarna för att det går lika bra som förra veckan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats