Tessie-san

Bara timmar kvar

Nu är det bara timmar kvar innan vi får träffa vår älskade lilla Baby Peanut. Jag kan knappt tro det och jag kommer nog fortfarande inte förstå förrän jag har honom/henne i min famn. Det ÄR svårt att greppa att det kommer en till liten människa till oss imorgon, någon att älska, beskydda, krama och pussa på, få vägleda och ta hand om – för resten av våra liv ♡

Är så tacksam att jag får vara med om detta igen och peppar allt jag kan för att allt ska gå så bra, lugnt och smidigt som möjligt imorgon. Happy thoughts!

 

Är så glad att vi hann med att ta de här sista bilderna på JP, mig och magen innan den byts ut mot vår bebis. Har ju tagit liknande svartvita bilder med både Kelly och Belle, och ville såklart ha dem nu med Baby 3 också.

 

 

 

Imorgon är det äntligen dags. Tänk så länge vi har väntat, längtat, fantiserat och drömt om Dig. Snart får jag hålla dig i min famn och andas in din doft.

I närmare 280 dagar har jag burit dig i min mage och nu är det äntligen dags att vi får ses på riktigt. Jag älskar dig något otroligt, och jag har ännu inte ens sett hur du ser ut. Det enda jag vet är att du är hälften mig och hälften din pappa – och likt dina systrar kommer du vara världens finaste bebis, för du är vår.

Är ni snälla och skänker oss varma och lyckliga tankar hela dagen imorgon för att allt ska gå bra? Tack fina ni ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mammatill4

    Lycka till! Fick också 3 barn tätt. Och fick min fyra i augusti i år med planerat snitt. Gick så bra! Äldsta är nu 9 och yngsta 5 månader… tiden går fort! I morgon är ni 5 i familjen!!!

stats