Tessie-san

Bara gör det!

Förutom 30-årsfest och födelsedagsmiddag med tjejerna så har vi haft en riktig fixarhelg hemma. Vi har hunnit med både det ena och andra projektet som vi tidigare skjutit fram hela tiden. Nu tog vi tag i allt och fick mycket gjort – älskar den känslan. När man möter ett problem eller att lösningen till något är lite krångligare än man skulle vilja och man egentligen bara vill lägga det åt sidan en stund och “ta det en annan dag”, men ändå väljer att bara göra det. Precis så har vi gjort och vi har fått väck massor med skräp, lämnat in gamla kläder till välgörenhet, ordnat Kellys garderob med ny klädstång och allt, storhandlat och ringt viktiga samtal. Så skönt att kunna bocka av saker från listan och blicka framåt mot denna nya vecka!

 

I lördags på förmiddagen var vi iväg och köpte nya plastlådor som jag ska packa ner alla Kellys för små kläder i, samt lite av de “bebissaker” vi inte längre använder. Har samlat alla hennes kläder i en påse, tvättade och vikta och ska lägga ner dem i storleks- och färgordning ner i plastlådorna så vi kan ställa undan dem i förrådet i väntan på eventuella syskon i framtiden. Har även packat ner amningspumparna och sånt vi inte längre använder.

Hon växer ju så det knakar och utvecklas varje dag, så det gäller att hänga med i svängarna. Nu är det dags för nästa steg och då behövs inte längre hennes bebisbebissaker (min lilla bebis kommer hon alltid vara 😉 ).

IMG_0653IMG_0661

 

Hon valde ut en perfekt storlek på plastlådorna, i de får vi plats med mycket som ni ser 😉

Jag har ett krav på att de måste var helt genomskinliga, så man lätt kan se vad de innehåller. Vi har sedan tidigare en låda till varje högtid, just för att man ska slippa leta och dra upp låda efter låda innan man hittar rätt. Nu ser man på en gång vart jullådan är, midsommar, påsk och Halloween likaså. Min vision är att byta ut samtliga påsar och flyttkartonger vi har med grejer i förrådet mot dessa genomskinliga lådor – vilken härlig känsla att ha en sådan ordning och reda?

Jaaa, det får bli nästa projekt – rensa förrådet…

IMG_0659

 

Om en liten stund ska vi ut och möta upp vår granne Malin och hennes lilla Loui för en promenad, så härligt med sol ute så vi passar på! Hoppas ni har en fin måndag! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats