Tessie-san

Bananplättar och fotmassage

Hej alla glada, hur mår ni? Skönt med lite skugga idag va? Vet att man inte ska klaga på det varma vackra vädret, men som höggravid den här sommaren tycker jag faktiskt att det är helt okej att önska sig lite svalare väder en stund.

Jag fick inte så värst mycket sömn inatt, Kelly vaknade och var ledsen och sprang in i vårt rum och ville bara ligga nära nära mig. Hon hade säkert drömt någon mardröm, för hon var väldigt mammig och vägrade att jag gjorde någonting annat än att hålla om henne resten av natten. Det är verkligen det mysigaste som finns att få ligga och gosa sådär med henne, men min sömn blir verkligen lidande. Det blir såklart väldigt varmt och jag som behöver ändra position flera gånger (annars får jag väldigt ont i kroppen), det blir lite bökigare helt enkelt när man har en liten Ros som endast vill ligga och snosa i sked under min haka/vid nyckelbenet ♡

När hon vaknade och ville göra morgon vid 5.30-6.00 så gick pappa upp med henne och jag fick sova kvar för att få igen lite sömn iallafall. Vaknade vid 9.00 av att jag hörde hur de fyllde på poolen utanför fönstret – på uteplatsen. När de hade badat klart frågade JP mig vad jag ville ha till frukost/brunch och då sa jag att “åh, bananpannkakor vore gott!” Han svarade “det ska bli” och så gjorde han iordning den här monsterfrukosten åt mig! Bananplättar med vispad grädde och bär – mums! ♡ Han vet verkligen hur man skämmer bort sin höggravida tjej han!

På tal om bortskämd så bokade jag precis in en fotmassage som jag fått i morsdagpresent av Kelly (och JP ♡). Ska bli väldigt skönt att få bli ompysslad och speciellt mina fötter som kämpar varje dag i denna värme.

 

 

Nu är Kelly och JP iväg till gymmet och jag har fixat och donat lite här hemma. Har plockat upp alla (OJ, höll på att skriva namnet på Mini…) kläder som hon/han får ärva från Kelly i sin garderob. Jag sorterade ju upp Kellys sparade bebiskläder åt Mini för ett tag sedan. En hög med neutrala färger och en som är betydligt mer tjejig. Den tjejiga högen får vänta tills vi vet om det är en pojke eller flicka, den andra högen la jag in i garderoben på en gång. Sen har jag hunnit dammsuga och våttorka golven och har precis slängt in en tvätt. Älskar när tvättmaskinen är igång, det ljudet känns så hemtrevligt.

När de kommer hem igen ska vi ut och sparka boll och leka i någon lekplats. Det gäller att passa på när det inte är så soligt, för annars smälter jag 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats