Tessie-san

Bakom kulisserna

Igår, innan vi träffade upp farmor och farfar så hade jag en vision om att vi skulle ta lite nya fina syskonbilder på barnen i solen.

Det gick sådär. Den enda som egentligen var med på noterna var Kelly, och ibland Belle. Men både Belle och Harley hade så mycket annat kul för sig, så det var helt omöjligt att få en enda bild där alla kollar in glatt i kameran. Vi försökte med såpbubblor för att fånga dem alla åt samma håll, men så fort bubblorna började flyga iväg åt andra hållet sprang de efter dem istället… JP gjorde sitt bästa med att försöka få alla på plats, men det var svårt eftersom Harley inte hade någon lust just då.

Sen blev det iskallt efter ett tag, och Harley snubblade och blev ledsen, och det blev bara pannkaka av alltihop. Förutom den mysiga stunden ute i parken med farmor och farfar sen, så var resten av dagen faktiskt riktigt bråkig. Vi alla fem turades om att tappa humöret under dagen, och jag kände mig riktigt ledsen av allt bråk och tjafs sen där på kvällen. När jag vaknade på morgonen idag kändes det mycket bättre igen och vi fick en jättefin dag tillsammans idag istället.

Livet är ju inte alltid en dans på rosor, ibland har vi alla skitdagar, och det är okej det med.

Några guldkorn hann jag iallafall med under vår photoshoot, och andra bilder visar bara kaoset som annars bara ses bakom kulisserna. Tänkte att det kändes viktigt att dela med mig av några av dem just i dessa tider – där hela sociala medier-flödet bara överöses med perfekta familjebilder från överlyckliga påskfiranden, där ingen bråkar eller gråter – utan allt bara är solsken och regnbågar. Det är säkert jättehärligt stundtals, men det är också verkligheten – glöm aldrig det ♡

 

Hoppas ni haft en fin påskhelg!

Stor kram till er, och tack för att ni finns ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mammatill4

    Känner till problemet… jag har fyra. Nu börjar de 3 äldsta (oftast) samarbeta men minstingen…😱. Innan hon är med så har resten tröttnat…

stats